ZERO2ONE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 145 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteerit

ZERO2ONE OÜ hetkeolukord

Juba 145 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

zero2one OÜ

A.H.Tammsaare tee 101-59

Tallinn, 12913

Reg.nr. 16158281

KMKR: EE102438428

TEGEVUSARUANNE 1. Zero2one OÜ on peamiste tegevusvaldkondadena spetsialiseerunud tarkvara ja veebirakenduste arendamisele. Pakume kohandatud tarkvaraarendust, veebi- ja mobiilirakenduste arendusteenuseid, kasutades kaasaegseid programmeerimiskeeli ning -platvorme.

2. Sel majandusaastal oleme teinud mõned strateegilised investeeringud arenevatele turgudele, nagu krüptoraha ja kuld, et mitmekesistada oma portfelli ja laiendada oma teadmisi nendes valdkondades. Lähitulevikus on plaanis taolisi investeeringuid suurendada. Päevakorral on ka investeerimine kinnisvarasse.

3. Zero2one OÜ-l ei ole hetkel käimas ega lähitulevikus plaanis suuremaid uurimis- ja arendusprojekte ning sellest tulenevalt ei kaasne ka nendega seotud kulusid, mida välja tuua.

4. Ettevõte võib olla avatud globaalsest majanduslangusest tulenevatele potentsiaalsetele riskidele, mis võivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi. Juhtkond jälgib olukorda tähelepanelikult ning astub vajadusel samme võimalike riskide maandamiseks ja ettevõtte pikaajalise jätkusuutlikkuse tagamiseks.

5. IT- ja tarkvaraarenduse valdkond on Eestis kogenud kiiret kasvu ja laienemist tänu riigi kvalifitseeritud tööjõule, toetavale ettevõtluskeskkonnale ning rõhuasetusele innovatsioonile ja tehnoloogiale. Tööstus on avaldanud olulist mõju riigi majandusele, luues töökohti, ergutades innovatsiooni ning edendanud Eesti evalitsemist ja digiteenuseid.

Hoolimata sellistest väljakutsetest nagu oskustööliste nappus ja tihenev konkurents, on zero2one OÜ vastupidavus ja võime kohaneda muutuvate tingimustega head ning prognoosime selle jätkuvat edu ka tulevikus. Hetkel töötab ettevõttes 2 inimest, lähitulevikus tööjõudu juurde palgata ei ole plaanis.

6. Eesti tarkvaraarendustööstust tervikuna mõjutab hooajalisus ja tsüklilisus oma teenuste iseloomu tõttu üldiselt vähem kui teisi majandusharusid. Olles selle sektori väikeettevõte võib zero2one OÜ siiski kogeda nõudluse kõikumisi, mis põhinevad sellistel teguritel nagu muutused tehnoloogia suundumustes või klienditööstuses.

Nende kõikumiste juhtimiseks saame mitmekesistada oma kliendibaasi, oleme valmis välja arendama uusi tooteid ja teenuseid, et säilitada tugevat finantsseisundit. Samuti oleme valmis arenema laiemalt välisturgudele.

7. IT-sektori keskkonna- ja sotsiaalsed mõjud Eestis sõltuvad ettevõtte konkreetsest tegevusest ja selle arengust. zero2one OÜ tegevusest tulenevad võimalikud keskkonnamõjud võivad hõlmata enamasti energiatarbimist, samas kui sotsiaalsed mõjud võivad hõlmata tööhõivetavasid ning toodete ja teenuste eetilisi mõjusid.

Väikeettevõttena saame neid mõjusid käsitleda rakendades säästvaid tavasid ja edendades tehnoloogia vastutustundlikku kasutamist.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.