FUDY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 5646 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,6 punktiga ja komment

FUDY OÜ hetkeolukord

Juba 5646 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 1,6 punktiga ja kommenteeritud 101 korda.

Tegevusaruanne 2022

Fudy OÜ (edaspidi ettevõte) asutati 2021. aasta märtsis. Ettevõtte põhitegevusalaks on vahendusplatvormi haldamine ja selle arendamine.

Fudy OÜ bilansimaht seisuga 31. detsember 2022 oli 795 tuhat eurot ning aruandeperioodi kahjum 3 569 tuhat eurot.

2022. aastal arendati eelkõige äritegevuseks vajalikku platvormi: värvates selleks vajalikku personali ning kaasates koostööpartnereid ja laenuraha. Investeerimistegevus jätkub järgmisel majandusaastal, et viia platvorm vajalikku seisundisse. Seisuga 31. detsember 2022 andis Fudy tööd 37 inimesele.

02.11.2022 allkirjastas notar ettevõte Fudy OÜ jagunemislepingu, mille eesmärgiks on eraldada tegevussuunad, et ettevõte saaks tegeleda peamise tegevusalaga. Jagunemise teel tegeleb Fudy OÜ edasi platvormi arendamise ja haldusega ning teine osapool Fudy Operations OÜ tegeleb vahendustegevusega.

Jagunemine viidi lõpule 2023 aasta alguses ning Fudy OÜ pakub teenust Fudy Operations OÜ-le.

Seisuga 31. detsember 2022 ei vastanud ettevõtte netovara Äriseadustikus kehtestatud nõuetele. Ettevõtte juhtkond tegeleb aktiivselt olukorrale lahenduse leidmisega, et viia netovara vastavusse seadusega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.