OTSAKODU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 286 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommentee

OTSAKODU OÜ hetkeolukord

Juba 286 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 7 korda.

Tegevusaruanne 2022

Otsakodu OÜ alustas pereettevõttena tegutsemist perenaise ja ettevõtte ühe osaniku sünnipäeval, 15. märtsil 2021. Sama aasta jaanipäevast hakati haldama ja lühiajaliselt paaridele, peredele ja väikestele sõpruskondadele välja üürima kaasaegset kolme toaga väikemaja koos mõnusa sauna ja kümblustünniga.

Maja ja suurt õueala üüritakse rahulikuks puhkuseks pealinna lähistel vaikses maapiirkonnas Vääna külas, Harku vallas, Harjumaal.

Üüritegevust teostatakse läbi populaarse veebiplatvormi Airbnb, mille külalised on eelnevalt identifitseeritud. Ligikaudu pooled külalised on eestimaalased, pooled saabuvad puhkust veetma välismaalt.

Otsakodu pakub oma külalistele lõõgastavat majutust kõrge kvaliteediga kõikide mugavustega oja kaldal asuvas modernses väikemajas.

Maja juurde kuulub suur, õues olemist nauditavaks tegeva välimööbliga terrass koos sisseehitatud kümblustünniga, suur privaatne ja paljude kõrgete puudega, ent samas päikseline õueala, võrk- ja pesakiik jpm. Kohe maja kõrvalt algavad looduse ilu ja võlu nautida võimaldavad metsarajad. Linnulaul ja paljud loomaliigid on meil kevadest sügiseni igapäevased.

Majutusteenust osutades pannakse suurt rõhku külaliste privaatsusele, rahu, vaikuse ja looduse nautimisele. Otsakodu eestvedajad peavad ülioluliseks maja ja kõige selles oleva ning kümblustünni puhtust ja hügieeninõudeid. Koristuse pealt ei hoita kokku, järgitakse endale seatud kõrgeid kvaliteedistandardeid. Ikka selleks, et igal külalisel oleks meil meeldiv olla ja soov tagasi tulla. Üha sagenevad korduskülastused (enim on külastatud ühe aasta jooksul lausa neljal korral) ja külaliste pea kõrgeim võimalik hinnang (4.99 palli viiest) juba rohkem kui sajalt külaliselt Airbnb platvormil kinnitavad, et ajame õiget asja ja teeme seda hästi. Meie üürimaja on käidud vaatamas ja kogemust ammutamas isegi sarnast maja soetada plaanivate majutajate poolt.

Iga viisakas külaline saab end meil tunda kui kodus. Majas, kuhu saabudes ootab alati ees üllatuskingitus. Paigas, kus on mõnus nautida looduslähedust, linnakärast eemalolekut, aja mahavõtmist, pere või paari sõbraga ühist kvaliteetaega. Selline koht ongi Otsakodu Väänas - puhkuseks mõeldud, lõõgastumiseks loodud. Tänu külaliste eelnevale kinnitamisele ja ajapikku kasvava kogemusega oleme suutnud vältida muresid, mis sarnaste üürimajadega vahel kaasnevad. Kahe aasta jooksul on meil olnud vaid üks probleemne seltskond, mida on vähem kui 0.6% kõigist majutuskordadest. Kõik viisakalt käituvalt külalised on alati teretulnud - just nii nagu nad end meil ka tunnevad.

2023. aastal jätkab ettevõte tegevust samal tegevusalal. Lisaks Väänas asuva üürimaja pidamisele haldame ka pikaajalisel üüril olevat korterit kasvavas väikelinnas. Oleme jätkuvalt uute üüripindade otsingul mitmel poole üle Eesti. Sobiva majanduskliima ja ehitusturu tingimuste korral on plaanis rajada teinegi privaatne üürimaja pisut suurematele seltskondadele või ka pikemaajaliseks välja üürimiseks. Samuti osutame personaalset ja paindlikku kinnisvarahaldusteenust ning avariide kiirlikvideerimist.

Tulge meile külla! - https://www.airbnb.com/h/otsakodu

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.