CLINBLOCKS ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 146 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteerit

CLINBLOCKS ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 146 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Clinblocks Estonia OÜ asutati 16.03.2021. Clinblocks Estonia OÜ kuulub 100% ettevõttele Clinblocks B.V. (Holland). Clinblocks B.V. on ettevõtete Cross Blockchain Holding B.V ja Triall-2 Holding B.V tütarettevõte.

Kontserni äritegevus on keskendunud kahele põhitegevusele: (cid:127) Ettevõte pakub täielikku tarkvaraplatvormi, mis on ehitatud plokiahela ja kujunemisjärgus web3 tehnoloogiastandarditel; (cid:127) Ettevõte arendab liitandmeturgu kliiniliste uuringute andmete vahetamiseks, ilma et oleks vaja alusandmeid jagada või avalikustada.

Clinblocks tegutseb tervishoiuanalüütika ja kliiniliste uuringute tarkvara (eClinical Solutions) liideses, kahel kiiresti kasvaval turul. Integreerime keskmise suurusega eClinicali tarnijatega, kes otsivad uudseid viise oma pakkumise laiendamiseks ja konkurentsipositsiooni tugevdamiseks.

Ettevõtte tütarettevõte Clinblocks Estonia on krüptovarade teenusepakkuja, nt. TRL ja USDT. Ettevõte on utility tokeni TRL omanik, mida saavad kasutada grupi eClinical lahenduste kasutajad.

2021. aastal viis ettevõte läbi esialgse tokeni pakkumise (ITO). Raha kogumiseks loodi ja väljastati umbes 175 miljonit žetooni.

2022. aastal toimusid žetoonide tagasiostmise esimesed ringid. Tagasiostud ei avaldanud tulemustele olulist mõju. 2023. aastal on ette nähtud rohkem tagasioste. Lisaks tagasiostmisele saavad eClinical Solutions gruppide kasutajad meiega arveldamiseks kasutada TRL-i.

2022. aastal koostas EL MiCA määruse. 2023. aastal jõudsid Euroopa Parlament ja Euroopa Ülemkogu ajutisele kokkuleppele kauaoodatud krüptovarade turgude (MiCA) määruse esimese eelnõu osas. Eeldatakse, et MiCA-l on suur mõju krüptovarateenuste pakkujatele Euroopa

Liidus (EL) – aga ka väljaspool ELi asuvatele pakkujatele – ja finantsasutustele tänu võimalustele, mida see pankadele, investeerimisühingutele ja kindlustusseltsidele loob. Osapooled peavad täitma teatud juriidilisi kohustusi ja võivad vajada litsentsi. Näiteks krüptoteenuste pakkujad peavad deklareerima teavet oma keskkonna- ja kliimajalajälje kohta.

2020. aasta veebruari lõpus tuvastati COVID-19 viirus, millel on rahvatervisele kaugeleulatuvad tagajärjed. Praeguseks on selle viiruse vaktsiinid välja töötatud ja kasutusele võetud. Viiruse kiire levik on aga kaasa toonud suured valitsusmeetmed, mille eesmärk on viiruse optimaalne tõrje.

Praegu on võimatu hinnata üldisi makromajanduslikke tagajärgi ja selle pikaajaliste finantstagajärgede ulatust, eriti ettevõtte jaoks. Seni pole negatiivseid rahalisi tagajärgi olnud.

Clinblocks Estonia OÜ on arvestanud oma kehtivaid litsentsikohustusi ning jõudnud järeldusele, et Clinblock Estonia OÜ tegevuseks litsentsi ei ole vaja.

Rahapesu ja terrorismi rahastamise tõkestamise seaduse (RahaPTS) § 2 lõike 1 punkti 10 kohaselt kohaldatakse seda seadust muuhulgas virtuaalvaluuta teenuse osutajatele. Virtuaalvaluutateenused on RahaPTS § 3 kohaselt: a) virtuaalvaluuta rahakotiteenus, mille raames genereeritakse klientidele võtmed või hoitakse klientide krüpteeritud võtmeid, mida saab kasutada hoidmise, säilitamise eesmärgil. ja virtuaalvaluutade ülekandmine; b) virtuaalvaluuta vahetusteenus, mis tähendab teenust, mille abil isik vahetab virtuaalvaluutat fiatvaluuta vastu või fiatvaluutat virtuaalvaluuta vastu või virtuaalvaluutat teise virtuaalvaluuta vastu; c) virtuaalvaluuta ülekandeteenus – teenus, mis võimaldab vähemalt osaliselt virtuaalvaluuta teenusepakkuja kaudu tehingu algataja nimel sooritada elektrooniliselt, eesmärgiga teisaldada virtuaalvaluuta saaja virtuaalvaluuta rahakotti. või virtuaalvaluutakontole, sõltumata sellest, kas algataja ja saaja on üks ja sama osapool või kas algataja ja saaja kasutavad sama teenusepakkujat; ja d) virtuaalvaluuta emitendi nimel või nimel sellise valuuta emissiooniga seotud avaliku või sihtpakkumise või müügi korraldamine või sellega seotud finantsteenuste osutamine. Clinblocks Estonia OÜ ei paku ühtegi nimetatud teenust, mistõttu tema tegevus ei allu RahaPTS-is sätestatud litsentsinõuetele.

Samuti oleme kaalunud ja analüüsinud, et TRL-i tokenite väljastamine võib kuuluda Finantsinspektsiooni poolt väljastava virtuaalvaluuta teenuste loa alla. Kuna TRL token ei kvalifitseeru security tokeniks, ei ole selle väljastamine ja kasutamine hetkel kehtivate õigusaktidega reguleeritud. Loodame MiCA rakendamisega selles osas rohkem selgitusi saada.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.