CALM TECHNOLOGIES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 98 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommentee

CALM TECHNOLOGIES OÜ hetkeolukord

Juba 98 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Calm Technoligies OÜ kas kasvas välja Diaway OÜst, mille eesmärk on mitte-riistvaralise taristu teenuseid pakkuda. Need lisateenused suurendavad ja rikastavad mõlema ettevõtte üldist väärtust, saades täiendavat kasumit teenustest, mida pole varem rahaks muudetud.

Kokkuvõtlikult on grupeeritult järgmised: 1. ISV/SP jaoks mõeldud laiendatud ja täiustatud garantiipaketid 2. IT infrastruktuuri finantsmodelleerimine 3. Tarkvara riistvarakeskustele

Need teenused moodustavad kokku olulise lisaväärtuse paketi, kus iga element mängib olulist rolli ja täiendab üksteist.

2022. aasta ärikeskkond oli senistest kõige ebakindlam, mis mõjutas grupi äritegevust. Käive oli langenud ja üldine turu pessimism oli laialt levinud. Ebakindluse vetes paremini navigeerimiseks töötas juhtkond välja lisaväärtuse grupi ettevõtetele, mis tulemusena viis tarkvara osa äri loomiseni, mis nüüd edeneb stabiilselt.

Calm Technologies OÜ põhitegevus, mis on IT-konsultatsioon, läks suhteliselt hästi ja tõi kaasa ühe mõjuka projekti, milleks oli pilve kujundamine ühe Aafrika riigi jaoks.

2023 aastaks seab juhtkond eesmärgiks kujundada kõik grupi ärid paremini kajastama ebakindlat keskkonda ja avama uusi tuluallikaid tarkvaraga.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.