VASTSELIINA MEIEREI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 438 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritu

VASTSELIINA MEIEREI OÜ hetkeolukord

Juba 438 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 56 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõte Vastseliina Meierei OÜ on asutatud 7. mail 2021. Soovisime hakata pakkume grillil valmivaid värskeid veiselihaburgereid. Septembriks said valmis nii köök kui ka selle abiruum ning peale tegevusloa saamist veterinaarametilt valmisid septembril grillil esimesed veiselihaburgerid ka müügiks.

Alguskuudel olime avatud 4-5 päeva nädalas. Pakkusime kaasamüügiks grillil valmivaid veiselihaburgereid ning kanafileest kanaburgereid.

Lisaks kanafileest kananagitsaid, isevalmistatud friikaid ja eelküpsetatud bataadifriikaid. Peagi lisandusid klientide soovil argipäevadel valmivad päevatoidud.

Kuna pakume toitu vaid kaasamüügiks, siis hakkasid kliendid talvel burgereid aktiivselt ka telefoni teel ette tellima. Esimestel kuudel oli tajutav suur huvi kohalike poolt. Jaanuar-veebruar olid rahulikud. Soojemate ilmade saabumisega kasvas taas aktiivsus ning märgata oli ka läbisõitjate ja turistide hulga tõusu. Klientide arvu kasvades alustasime töötajate väljaõpetamisega. Võtsime tööle koka ning 3 köögiabilist-teenindajat, tänu millele saime alates juunikuust olla avatud iga päev.

Maikuus valmis terrass, mis andis klientidele võimaluse ka kohapeal einestamiseks.

Suvekuudel külastas meid lisaks kohalikele ka hulgaliselt siseturiste. Välismaalaste osakaal oli väike. Tänu soojale ilmale kestis hooaega pikalt augusti lõpuni välja

Alalisi töötajaid on talveperioodil kaks. Seadsime talviseks eesmärgiks olla avatud iga päev. Aasta lõpuks sai see eesmärk täidetud.

Kahe töötajaga jätkame kevadeni. Ilmade soojenedes ja külastajate hulga suurenemine tingib töötajate arvu suurenemise.

Kuna suvel oli külastajaid terrassil tihti rohkem, kui laudu, siis kavatseme enne uue hooaja algust laiendada ka terrassi.

Oleme võtnud eesmärgiks uuel hooajal kasutada rohkem kohalikku värsket aiakraami. Ka oleme leidnud kohaliku veisekasvatustalu (Põhjala

Agro), kellega oleme alustanud koostööd, et kasutada burgerites kohalikku maheliha.

Igapäevane menüü on järk-järgult laienenud. Suvel lisandub burgerite hulka taimsed variante ning grilljuustuburgerid taimetoitlastele ning veganitele.

2023.a. jätkame samas tegevusvaldkonnas.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.