FORUS INTERNATIONAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1428 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeri

FORUS INTERNATIONAL OÜ hetkeolukord

Juba 1428 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aasta ülevaade

Peamiseks 2022. aasta sündmuseks oli Taxigo OÜ (hiljem ümber nimetatud Forus Taxi OÜ’ks) ost aprillis ning seega sisenemine uude valdkonda – platvormiärisse. 2022. aprillis lansseeritud Forus Taxi platvormi esimene tegevusaasta möödus hoides fookuses tehnilist arengut, arendades uusi teenuseid ja tooteid, kuid samuti prioritiseerides ärilist kasvu.

Juulis laienes platvorm Läti ja Leedu turgudele. Kuigi tegutseme tiheda konkurentsiga valdkonnas, on meie tulemused näidanud, et turg vajas võimekat alternatiivi olemasolevatele platvormidele.

Oma tegevuses näeme ühe keskse väljakutsena tugeva kogukonna loomist, kes tunneb ennast osa Forus Taxi platvormist, suunab selle arengut ja saab osa ka tuleviku edust. Esimese tegevusena oleme alustanud partneritele suunatud koosolekutega, kus kõikidel on võimalik osaleda, saada infot tulevaste uuenduste kohta, anda tagasisidet platvormi osas ja üheskoos leida uusi lahendusi ning võimalusi ärimahu kasvatamiseks.

Soovime tulevikus luua kogukonna jaoks uusi kaasavaid lahendusi, et tugevdada klientide ja partnerite seotust platvormiga ning suurendada seeläbi ka sihtrühmade lojaalsust.

Samal ajal arenes kiiresti ka meie klassikaline taksoäri, mis 2022a. alustas peale kahte problemaatilist koroona aastat jälle kasvamist. Aasta esimestel kuudel mõjutas pandeemia veel ettevõtte majandustulemusi, kuid olukord stabiliseerus kevadel ning ettevõtte jaoks oli pigem soodne majanduskeskkond. Aasta jooksul vahetasime sõidukiparki ja ostsime uusi sõidukeid. Lisaks Toyota Camry mudelile lisandus meie parki 75

Toyota RAV4 sõidukit. Kliendid võtsid traditsioonilisele taksole veidi ootamatu mudelivaliku väga hästi vastu. Tellimuste turg kasvas ja turismisektor alustas taastumist.

2023. aastal jätkame sõidukipargi uuendamist ja suurendamist.

2023. aasta peamised sündmused ja plaanid 2023. aastal plaanime arendada platvorm kiiremas tempos ning lisada uusi ärisuundi.

Me otsime pidevalt uusi võimalusi, kuidas meie partneritele anda rohkem vabadust ning otsustusõigust nii teenuste kasutamise kui ka nende kujundamise osas. Ühe näitena tõime turule aprillis 2023 uue kategooria Deal, kus juhid ja sõitjad saavad omavahel hinna kokku leppida, mis on leidnud kasutajate seas hea vastuvõtu.

Teenuste arendamise osas oli suurimaks sammuks Autolevi ostmine aprillis 2023, et siseneda sõidukirendisuunda. Inimeselt inimesele rentimise ärimudel on konkurentidest erinev lähenemine, mis annab igale inimesele võimaluse oma seisev sõiduk paindlikult ja lihtsalt panna raha teenima.

2023. aasta kevadel investeeris Forus Taxi platvormi Ott Tänak, kes on panustamas endapoolse nägemusega platvormi tulevikusuundade arendamisel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.