KWOTA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1612 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeri

KWOTA OÜ hetkeolukord

Juba 1612 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

KWOTA missioon on materjalide taaskasutuse suurendamine süsinikuneutraalse tuleviku nimel.

KWOTA on tavapärasest selgelt eristuv ja laiaulatuslik SaaS platvorm, mille kaudu on tagatud süsinikuemissiooni kokkuhoiu arvestus, kontroll ja kauplemine. Suurendades materjalide taaskasutust ja tuginedes säästetud CO tõendatud kogustele, loob KWOTA standardiseeritud 2 kvaliteetseid süsinikukrediite. Emissioonide kokkuhoid on saavutatav tänu materjalitootjatele, kes oma tootmisprotsessis suurendavad taaskasutatavate materjalide kasutust.

Süsinikukrediitide ostjateks on ettevõtted, kes soovivad toetada kohalikke tootjaid nende püüdlustes materjaliringlust suurendada ja vähendada

CO koguseid oma tootmisprotsessis. KWOTA tagab toetuse eraldamisel läbipaistvuse, mis loob ostjatele kindlustunde, et nende investeeringul 2 on oluline mõju.

Samas garanteerib KWOTA, et 80% müügitulust läheb otse tootjatele, kelle tegevuste tulemusel süsinikusääst võimalikuks muutub. See on märkimisväärselt suurem osakaal võrreldes tavapärase kolmandikuga müügitulust, mida turul seni on pakutud. Seda tüüpi toetus soodustab kohaliku majanduse kasvu ning innustab teisi tootjaid sama eeskuju järgima. Kujuneb laiaulatuslik positiivne mõju keskkonnale. Näiteks on paberitootjatel võimalus minna üle taaskasutatud materjalist tselluloosi tootmisele, loobudes seeläbi toorpuidust saadud puidukiust, vähendades

CO emissiooni ja suurendades ringlussevõetud materjali hulka.

2

Oktoobris 2022 valmis KWOTA-l maailma esimene standard, mis tõendab digitaalselt CO emissiooni vähendamist materjalide taaskasutamise 2 ja materjaliringluse kaudu ning standardi auditeeris KPMG. Nii sai KWOTA’st esimene ettevõte maailmas, kes on loonud ülemaailmse standardi materjalide taaskasutamisest tuleneva süsiniku jalajälje mõõtmiseks ja verifitseerimiseks.

KWOTA kasutab digitaalset meetodit materjalide taaskasutuse tarneahela monitoorimiseks ja loob läbipaistvuse emissiooni vähendamise jälgimisel. KWOTA standardi aluseks on tunnustatud teadustöö, mis tagab andmete täpsuse ning ausa ja läbipaistva protsessi nii materjalitootjatele kui ka krediidiostjatele. Praegu on paberitööstus esimene sektor, mis KWOTA standardist kasu saab, kuid huvi on muuta materjalide ringlussevõttu ka paljudes teistes sektorites. Järgmisena on plaan laiendada oma tegevust plastikute taaskasutusse.

Edasine potentsiaal on märkimisväärne. Võrreldes 9,1%-ga 2018. aastal, kui Circle Economy esimest korda seda näitajat avaldas, suunatakse praegu globaalselt ringlusse tagasi ainult 7,2% materjalidest. See tähendab, et ülemaailmselt ühes aastas loodusressurssidest toodetud 100 miljardist tonnist materjalist jõuab taaskastutatud materjalina tagasi ainult 7,2% (Circularity Gap Report 2023).

KWOTA kaasas omakapitali investeeringuna 2022. aasta aprillis 1,5 miljonit eurot. Järgmine rahastusvoor on plaanitud 2023. aastaks, et toetada ettevõtte kasvu ja laienemist järgmistele turgudele, sh Skandinaavia, Saksamaa ja Ühendkuningriik.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.