STUUDIO KLAASIKILD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 50 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud

STUUDIO KLAASIKILD OÜ hetkeolukord

Juba 50 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2022

Stuudio Klaasikild alustas tegevust Märtis 2021.

Stuudio Klaasikild kolis eelmise aasta novembris uude asukohta, mis on kesksel kohal Pärnu vanalinnas Pühavaimu ja Kuninga tänava nurgal.

Seal on nüüd olemas vaateaknad, mis eelmises kohas puudusid ja sissepääs otse tänavalt, mis võimaldab kergesti siseneda ja läbi akende kui pood kinni tooteid näha.

Aasta jooksul olen läbi teinud koolitusi ja arendanud tooteid, nt vaasid, mis plaanisin on nüüd müügil ja olen lisanud mereteemalisi kaelaehted, mida olen hästi müünud. Olen parandanud ka tehnilist poolt, ostsin klaasisae, et kergendada töömahtu ja parandada tööde viimistlust. Samas tuli ka uuendada klaasikahju programmer, kuna vana põles läbi ja polnud võimalik parandada, aga samas uus on tehniliselt palju parem.

Mul on väikesel määral tootei Tallinnas, Lühikese Jala galeriis, enamuses ehted, kuna neil on müügipind väike.

Suvel võtan ettevõte osa ka Pärnu Hansapäevadest.

Kokkuvõttes aasta on olnud rahaliselt raske, elektri tõus mõjutas eriti, klaasist tööd peavad minema mitu korda ahju, et saavutada lõpptulemust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.