EPOTECH FLOORING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pinnakatted mängivad olulist rolli meie igapäevaelus, olgu tegemist kodu, ärihoone või tööstusliku ruumiga. Üks uuenduslik ettevõte, kes on pühendunud kvaliteet

Ettevõtte lugu

Pinnakatted mängivad olulist rolli meie igapäevaelus, olgu tegemist kodu, ärihoone või tööstusliku ruumiga. Üks uuenduslik ettevõte, kes on pühendunud kvaliteetsete epopõrandate loomisele, on EpoTech. Tutvugem lähemalt selle ettevõttega ja nende missiooniga.

Kes me oleme?

EpoTech on ettevõte, mis on pühendunud epopõrandate paigaldusele. Nende meeskond koosneb ekspertidest, kes omavad aastatepikkust kogemust pinnakatete valdkonnas. Ettevõtte asutajate peamine eesmärk oli luua ettevõte, mis ühendaks kvaliteetse töö ja silmapaistva disaini, et pakkuda klientidele parimat võimalikku pinnakatte lahendust. Tänaseks päevaks on EpoTech saavutanud tunnustuse ja maine, mis kinnitavad nende kiretööd ja pühendumust.

Missioon

EpoTech'i missioon on selge ja lihtne: pakkuda kõrge kvaliteediga, kergesti hooldatavat ja ilusa disainlahendusega epopõranda paigaldust. See missioon on juhendanud nende tegevust alates ettevõtte loomisest. Kuid mis täpselt eristab EpoTech'i teistest?

Kõrge kvaliteet: EpoTech ei tee järeleandmisi kvaliteedis. Nende meeskond kasutab parimaid materjale ja tehnoloogiaid, et tagada epopõrandate vastupidavus ja vastavus klientide ootustele. Iga paigaldusprojekt on läbimõeldud ja hoolikalt teostatud, tagades, et põrand peab vastu aastaid.

Kergesti hooldatav: Praktilisus on üks olulisi aspekte, mida EpoTech oma töös rõhutab. Epopõrandad on mitte ainult kaunid, vaid ka lihtsad hooldada. See tähendab, et klientidele ei jää koormavat hooldustööd, vaid nende ruumid näevad alati välja nagu uued.

Ilus disain: Disain on EpoTech'i südameasi. Nende meeskond suudab luua epopõrandaid, mis mitte ainult ei täida praktilisi vajadusi, vaid ka rõõmustavad silma. Erinevad värvivalikud, mustrid ja viimistlusvõimalused annavad klientidele vabaduse luua just sellised pinnakatted, mis sobivad nende maitse ja interjööriga.

Asjatundlik nõustamine: EpoTech ei ole lihtsalt põrandate paigaldajad; nad on ka klientide usaldusväärsed nõustajad. Ettevõtte meeskond jagab oma teadmisi ja kogemusi, et aidata klientidel valida õige epopõrand ja lahendus nende konkreetsetele vajadustele.

Kliendirahulolu ja meeldiv kogemus: EpoTech usub, et rahulolev klient on nende suurim vara. Seetõttu on nad pühendunud tagama mitte ainult kvaliteetse paigalduse, vaid ka positiivse kliendikogemuse. Nende professionaalne suhtumine ja kliendikesksus on teeninud neile lojaalse kliendibaasi.

Kokkuvõtteks võib öelda, et EpoTech on ettevõte, mis ühendab kvaliteedi, esteetika ja klientide rahulolu. Nende epopõrandad ei ole lihtsalt pinnakatted; need on loomingulised kunstiteosed, mis kestavad aastaid. Kui otsite parimat võimalikku epopõrandate lahendust, võib EpoTech olla teie jaoks õige valik.

Võta meiega ühendust: 

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

EPOTECH FLOORING OÜ tegevusaruanne 2022

EpoTech Flooring OÜ, mis on spetsialiseerunud kõrgekvaliteediliste, kergesti hooldatavate ja stiilsete epopõrandate paigaldamisele, alustas oma tegevust 2021. a
ssb.ee
EpoTech Flooring OÜ, mis on spetsialiseerunud kõrgekvaliteediliste, kergesti hooldatavate ja stiilsete epopõrandate paigaldamisele, alustas oma tegevust 2021. aastal. EpoTech'i missioon on pakkuda oma klientidele parimat võimalikku pinnakatte lahendust, mis on nii praktiline kui ka esteetiliselt meeldiv. Ettevõte on sündinud soovist pakkuda igale kliendile asjatundlikku nõu ja kohandatud lahendusi, mis vastavad nende individuaalsetele vajadustele ja eelistustele. EpoTech Flooring OÜ on pühendunud oma klientide rahulolu tagamisele, pakkudes neile kõrgekvaliteedilisi tooteid ja teenuseid.

Miks valida tootmisruumidesse epopõrand?

Tootmisruumid on keskkonnad, kus põrandad peavad taluma suurt koormust ja mehhaanilist stressi, ning seetõttu on oluline valida õige põrandamaterjal. Seetõttu o
ssb.ee
Tootmisruumid on keskkonnad, kus põrandad peavad taluma suurt koormust ja mehhaanilist stressi, ning seetõttu on oluline valida õige põrandamaterjal. Seetõttu on epopõrandad paljude ettevõtete esimene valik, sest neil näiteks tööstuses selgeid eeliseid. Epopõranadaid iseloomustavad järgmised omadused:   Kulumiskindlus: Epopõrandad on väga vastupidavad ja kulumiskindlad, mis on eriti oluline tootmisruumides, kus põrandad peavad taluma suurt koormust ja mehhaanilist stressi. Tulekindlus: Epopõrandad on tulekindlad ja ei süttivad kergesti, mis on oluline ohutuse tagamiseks

Saame tuttavaks - EpoTech disainlahendusega epopõrandad

EpoTech’i missiooniks on pakkuda kõrge kvaliteediga, kergesti hooldatavat ja ilusa disainlahendusega epopõranda paigaldust. Ettevõte on sündinud soovist pakkuda
ssb.ee
EpoTech’i missiooniks on pakkuda kõrge kvaliteediga, kergesti hooldatavat ja ilusa disainlahendusega epopõranda paigaldust. Ettevõte on sündinud soovist pakkuda igale kliendile asjatundliku nõu läbi parimat võimalikku pinnakatte lahendust ning tagada seeläbi kliendi rahulolu paigaldatud põranda üle ja meeldiv kliendikogemus.   Oleme tegelenud epopõrandate paigaldamisega aastast 2010. Selle aja jooksul oleme omandanud mitmekülgseid teadmisi ja kogemusi erinevate epopõrandate paigaldamisel nii Eestis kui Soomes. Iga klient on unikaalne oma soovide ja vajadustega. Peame oluliseks

Meie missioon

EpoTech’i missiooniks on pakkuda kõrge kvaliteediga, kergesti hooldatavat ja ilusa disainlahendusega epopõranda paigaldust. 
 Ettevõte on sündinud soovist pakk
ssb.ee
EpoTech’i missiooniks on pakkuda kõrge kvaliteediga, kergesti hooldatavat ja ilusa disainlahendusega epopõranda paigaldust. Ettevõte on sündinud soovist pakkuda igale kliendile asjatundliku nõu läbi parimat võimalikku pinnakatte lahendust ning tagada seeläbi kliendi rahulolu paigaldatud põranda üle ja meeldiv kliendikogemus. Missiooni teostamiseks järgime tööde tegemisel järgmisi põhimõtteid: Asjatundlikkus Olen tegelenud epopõrandate paigaldamisega aastast 2010. Selle aja jooksul olen omandanud mitmekülgseid teadmisi ja kogemusi erinevate

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.