VAIBY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 46 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritu

VAIBY OÜ hetkeolukord

Juba 46 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Vaiby OÜ on asutatud 27. juulil 2021.a.

Ettevõtte tegevusvaldkonnad on: 1) Uute kliendisuhete loomine - kliendiks otseselt Hype-Lab OÜ, kuid ka

Hype-Lab OÜ poolt tuldavad korporatiivid / ettevõtted: nende leidmine, suhte hoidmine/pidev koostöö.

2) Ideelahenduste loomine - briifi alusel 0st projekti loomine: ideesuuna väljamõtlemine, sobivate allhangete leidmine, ideelahenduste presenteerimine.

3) Projektijuhtimine - projekti haldamine algusest lõpuni ehk kliendikohtumiste kokkuleppimine, briifi saamine, vajaminevate dokumentide (eelarve, ajakava, alaplaan jne) haldamine, koostööpartnerite briifimine, kohapealne järelvalve ja teostus, sündmuse kokkuvõtte tegemine, arvete esitamine ja manageerimine.

Vaiby OÜ majandusaasta käive oli 46 105 € ja kasum 15 409 €.2023.aastal üritatakse suurendada käivet, kaasates juurde koostööpartnereid ning hoides kätt pulsil ka vanemate klientide projektidel, võtta lisaks uusi ja väljakutsuvaid projekte, tugevdades imagot ja kasvatades kasumit.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.