NAELKIRJAK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 185 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteerit

NAELKIRJAK OÜ hetkeolukord

Juba 185 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Koomi OÜ põhitegevus on kinnisvara rendile andmine.

Eesti Panga andmetel kahanes Eesti majandus 2022. aasta kokkuvõttes 1,3%. Majanduslanguse üheks põhjuseks on sisendhindade kiire kasv, millega kaasneb inimeste ostujõu vähenemine. Kinnisvaraturule tõi sõda Ukrainaga ja sisendhindade kasv uue olukorra - ettevaatlikuma ostjaskonna, uute korterite hinnatõusu ning surve üüriturule. Materjalide hindade tõusu ja kasvavate intresside tõttu on uusarenduste valmimis- ja tehingumahud lähiaastatel tõenäöliselt languses, mis omakorda mõjutab üüriturgu.

Majandustegevusest 2022. aastal

Aruandeaastal toimus tavapärane majandustegeus. Ettevõtte müügitulu kujunes korterite üürist. Müügitulu kokku oli 8,5 tuhat eurot, millest üüritulu 8,5 tuhat eurot. Ettevõtte majandustegevusega ei kaasne olulisi keskkonna ja sotsiaalseid mõjusid. Oma tegevuses jälgitakse keskkonna säästlikkuse printsiipe. Juhatuses aruandeaastal muudatusi ei toimunud.

Eesmärgid ja hinnangud:

Juhtkonna hinnangul ei ole 2023. aastal suuri muudatusi ette näha. Jätkatakse samadel põhitegevusaladel. Juhtkond on teadlik majanduslangusest Eestis ja sisendhindade kiirest tõusust ning on analüüsinud sellest tulenevaid mõjusid ettevõtte majandustegevusele ning leidnud, et vaatamata ebakindlale olukorrale majanduses on juhtkonna hinnangul ettevõtte tegevuse jätkuvus kindel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.