DAMIRO EQUESTRIAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ratsaspordi harrastajatena mõistame sobiva riietuse tähtsust mitte ainult stiili, vaid ka mugavuse, sooritusvõime ja ohutuse osas läbi terve aasta. Iga aastaaeg

Milline ratsariietus peaks olemas olema igal ratsanikul?

Ratsaspordi harrastajatena mõistame sobiva riietuse tähtsust mitte ainult stiili, vaid ka mugavuse, sooritusvõime ja ohutuse osas läbi terve aasta. Iga aastaaeg toob endaga kaasa oma väljakutsed ja õige varustusega valmis olemine on igale ratsutajale hädavajalik. Selles postituses uurime viit hädavajalikku ratsariietust, mis on kohandatud igaks aastaajaks, tagades, et olete ratsutamiseks valmis enesekindlalt ja kergelt, olenemata ilmast.

Kevad: Üleminek ja ettevalmistus

Kevadilm võib olla ettearvamatu, külmade hommikute ja soojemate pärastlõunatega. Kerge, hingav jakk on täiuslik selleks üleminekuajaks. Otsige jakke reguleeritavate omadustega nagu eemaldatavad voodrid või ventilatsiooniavad, et kohaneda muutuvate temperatuuridega.

Kevadised vihmasajud on tavalised, seega on veekindlad ratsapüksid hädavajalikud. Need hoiavad teid märjal ratsutamisel kuiva ja mugavana, otsige stiile, millel on lisaturvalisust pakkuvad haarduvust suurendavad omadused.

Hea paar veekindlaid ja hingavaid ratsasaapaid kaitsevad teie jalgu niiskuse eest ja on kergesti üleminevad tallist sadulasse.

Suvi: Mugavus ja kaitse

Kuumade suvekuude jooksul hoiavad tehnilised ratsasärgid, mis on valmistatud niiskust imavatest ja hingavatest kangastest, teid jaheda ja kuivana. UV-kaitse on samuti kasulik omadus, mida otsida.

Paaristage oma tehnilised särgid kergemate ratsapükstega, mis pakuvad paindlikkust ja hingavust. Suvi on aeg, mil eelistada heledamaid värve, mis peegeldavad päikesekiiri, mitte ei neela neid.

Kaitsege oma pead samal ajal mugavust tagades hästi tuulutatava kiivriga. On hädavajalik säilitada jahedust ohutust ohverdamata.

Sügis: Kihiline riietumine ja mitmekülgsus

Kui temperatuurid langevad, muutub kihiline riietumine võtmeks. Fliis- ja softshell-jakid pakuvad soojust ilma suurema koormuseta ja neid saab vajadusel kanda raskemate mantlite all.

Termilised ratsapüksid soojust isoleerivate omadustega hoiavad teie jalgu soojana nendel kargel sügisestel ratsutamistel.

Valige saapad, mis suudavad sügiseses mudas ja vihmas vastu pidada, pakkudes samal ajal mugavust ja tuge.

Talv: Soojus ja vastupidavus

Kõige külmematel kuudel on hädavajalik soojendusega mantel. Otsige ratsaspordi jaoks spetsiifilisi disaine, mis võimaldavad liikumisvabadust samal ajal teid soojas hoides.

Talvised ratsapüksid peaksid olema veekindlad ja vooderdatud fliisi või termilise materjaliga, et kaitsta külma eest. Soojustatud ja veekindlad termilised ratsasaapad hoiavad teie jalad soojad ja kuivad, isegi kõige lumisematel päevadel.

Aastaringseks kasutamiseks hädavajalikud

Erinevate ilmastikutingimuste jaoks mõeldud kinnaste valik on hädavajalik. Kergematest kinnastest suveks kuni soojustatud variantideni talveks, teie käed vajavad kaitset ja haaret igal aastaajal.

Kvaliteetne kiiver on ratsutajatele möödapääsmatu ese. Veenduge, et see vastab ohutusstandarditele ja sobib korralikult, olenemata aastaajast. Ärge alahinnake sokkide tähtsust. Need peaksid niiskust eemale juhtima, pakkuma polsterdust ja pakkuma õiget soojusastet vastavalt aastaajale.

Otsite täiuslikku ratsariietust igaks aastaajaks? Võtke ühendust DAMIRO EQUESTRIAN OÜ-ga, et leida kvaliteeti, mugavust ja stiili ühendavat varustust.

E-POOD

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

DAMIRO EQUESTRIAN OÜ tegevusaruanne 2022

Damiro Equestrian OÜ tegeleb hobu- ja ratsatarvete müügiga.
ssb.ee
Damiro Equestrian OÜ tegeleb hobu- ja ratsatarvete müügiga.

Hobuse eest hoolitsemine: mida silmas pidada?

Hobuste hooldamine ei ole ainult hobuse hea väljanägemise tagamine; see on hobusehoolduse põhiline aspekt, mis edendab tervist, võimaldab regulaarseid terviseko
ssb.ee
Hobuste hooldamine ei ole ainult hobuse hea väljanägemise tagamine; see on hobusehoolduse põhiline aspekt, mis edendab tervist, võimaldab regulaarseid tervisekontrolle ja tugevdab sidet hobuse ja taltsutaja vahel. Selles juhendis tutvustame teile hobuste hooldamise põhitõdesid, mis on kohandatud nõudlikele ratsaspordihuvilistele, professionaalsetele ratsutajatele, talliomanikele ja hobusehooldajatele Eestis. Olulised hooldusvahendid Karvaharju kasutatakse hobuse karvkatte puhastamiseks mustusest, karvadest ja muust prahtist. Need on valmistatud kummist või plastikust ja tuleks kasutada

Kuidas valida sobiv hobusetekk?

Hobusetekid on hädavajalikud, et kaitsta teie ratsu karmide ilmastikutingimuste eest, sealhulgas vihma, lume, tuule ja äärmuslike temperatuuride eest. Need aita
ssb.ee
Hobusetekid on hädavajalikud, et kaitsta teie ratsu karmide ilmastikutingimuste eest, sealhulgas vihma, lume, tuule ja äärmuslike temperatuuride eest. Need aitavad hoida teie hobust kuiva, sooja ja mugavana, olenemata välistingimustest. Hästiistuv hobusetekk võib ära hoida hõõrdumist ja nühkimist, mis võivad põhjustada haavandeid ja ebamugavust. Samuti tagab see, et teie hobune püsib rahulik ja turvaline, eriti transportimise ajal või võõras keskkonnas. Hobuseteki kasutamine aitab kaasa ka teie hobuse üldisele tervisele ja hügieenile, hoides seda puhtana ja vähendades nahainfektsioonide ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.