BUGG AUDIO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 77 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritu

BUGG AUDIO OÜ hetkeolukord

Juba 77 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Bugg Audio on loodud esindama Eesti arvutimängude helidisaini võimekust globaalsel maastikul.

Lühiajaline plaan on teha ühel või teisel viisil koostööd kõikide kohalike videomängude tootjatega. Samuti luua suhteid välismaiste sarnaste ettevõtetega tekitades kahekõne erinevate osapoolte vahel tuues nii rohkem tähelepanu Eesti tootjate suunas.

Tuleviku plaan on laieneda ka Eesti filmi- ja telemaastiku suunas keskendudes väärtusega loomele, mitte reklaamindusele.

Aastal 2022 pühendas Bugg Audio peamiselt oma energia helide loomisele arvuti mängule. Peamiseks koostööpartneriks oli Gamecan OÜ.

Lisaks sai tegevusvaldkonda lainedatud ka levimuusika töötlemisega ning ürituste korraldamistega. Sai täidetud eesmärk põhjenda käibemaksukohuslase staatust ületades 40 000 euro käibe piiri. Esimese aasta jooksul on valminud veebileht mis töötab Bugg Audio portfooliona kui ka tulevikus peamise turundus tööriistana.

Tuleviku plaanid näevad ette rohkem koostööd Eesti huvikeskustega ja heli-temaatiliste koolitus programmidega.

Aastal 2023 on plaanis pakkuda rohkem miksimise ja masterdamise teenuseid. Lisaks luua uusi pikaajalisi suhteid mängu tootjatega. Aastal 2022 ei toimunud märkimisväärset turundamist ja seda on plaanis aastal 2023 parandada.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.