KADRI HAMBARAVI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 365 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommente

KADRI HAMBARAVI OÜ hetkeolukord

Juba 365 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kadri Hambaravi OÜ on asutatud 03.01.2022. aastal. Äriühingu põhitegevusalaks on hambaraviteenuste osutamine Hiiumaal Kõpu poolsaarel

Kõpu külas. Loodusest ja holistilisest inimkäsitlusest lähtuv, samas tipptehnoloogiat kasutav hambakliinik avas oma uksed Kõpu külas 20.mail 2022.aastal.

2022. majandusaasta müügitulu oli 114 050 eurot ja puhaskasumiks kujunes 39 691 eurot. Juhatus hindab majandustulemust heaks.

Taandatuna täistööajale töötas ettevõttes 2022.majandusaastal kaks töötajat. Töötasufond oli 25 372 eurot. Juhatuse liikmetele ei ole lõppenud majandusaastal tasusid arvestatud.

Kadri Hambaravi OÜ investeeris 2022. majandusaastal põhivarasse 26 904 eurot. Lisaks investeeriti kliiniku ruumide remonti ning soetati hambaraviteenuse osutamiseks vajalikud load. Kuna tegemist on alustava ettevõttega, investeeriti oluline summa ka turundusse ja brändingusse luues kodulehe ning tehes reklaami kohalikus meedias, et tutvustada kliinikut ning kasvatada kiiresti klientuuri.

Järgmisel, 2023. majandusaastal jätkab Kadri Hambaravi OÜ hambaraviteenuste osutamist. Juhatus planeerib investeerida olulisel määral põhivarasse ning plaanis on luua kaks või kolm põhitöökohta: palgata ortodont ja kirurg ning hambaravi assistent loomaks klientidele komplektsemat teenust ning parandada Hiiumaal hambaraviteenuste kättesaadavust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.