VANA LAURI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 287 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteerit

VANA LAURI OÜ hetkeolukord

Juba 287 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Vana Lauri OÜ on asutatud 2022. aastal. Esimese aasta jooksul loodi tehniline platvorm ja äri protsessid ettevõtte tegevuseks. Oktoobris alustati ettevõtlusega Maksu- ja Tolliameti poolt väljastatud hasartmängulitsentsi alusel.

Ettevõtte äriplaan on kasvada online-kasiinoäris ja saada järgmise aasta jooksul kõrge profiiliga online-kasiino operaatoriks, käivitades uue kaubamärgi ka spordikihlvedude tegemiseks.

Vana Lauri OÜ käive 2022.aastal oli 468 010 eurot. Ettevõtte tulemiks oli kahjum -758 670 eurot. Esimesel aastal tehti väga suuri investeeringuid IT arendustesse ja aktiivne tegevus algas novembris. Ettevõtte äritegevus pidevalt kasvab ja 2023.aastal loodetakse taastada ka negatiivne omakapital.

2022. aastal töötas Vana Lauri OÜ-s keskmiselt neli töötajat. Juhatuse liikmetele tasusid ei makstud.

Vana Lauri OÜ jätkab 2023. aastal oma põhitegevusega – online-kasiino mängude ja toto pakkumine. Eesmärgiks on turuosa kasvatamine.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.