CARPROF OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1653 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga ja kommente

CARPROF OÜ hetkeolukord

Juba 1653 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

ÜLDINFORMATSIOON

CarProf OÜ (edaspidi - Ettevõte) põhitegevus on erinevate kasutatud autode müük, autode hooldus- ja remont, autode kere- ning värvitööd, garantiiteenindus ja varuosade müük. Sõidukite müügiga me müüme oma brändi kliendile mis tekitab usaldust kliendi poolt, mõttega et alati saab meie juurde tulla tagasi iga sooviga (remont, hooldus, pesu) siis mõned lisa teenused pakume sõiduki järel teeninduse sfääris.

Lisaks oma põhitegevusele pakub Ettevõte oma klientidele ka kasutatud autode komisjonimüüki ja muid autode müügiga seotud teenuseid.

Meie sõidukite kuulutused on Eestis, Lättis ja Leedus. Samuti mõned autod paneme välja mobile.de-le. Mobile.de pigem kasutame eriliste autode jaoks, mida on raskem müüja Eestis.

Professionaalne meeskond tegeleb igapäev kogu ettevõtte arenemisega, rakendame meie töö sisse IT lahendusi, arendame töötaja oskusi.

Väga oluline meie jaoks on kliendi tagasiside. Hetkel on 95% positiivne „NPS“ klientide poolt.

Müügis on alati ca 100 sõiduki, erineva hinnaklassis. Kliente teenindatakse aadressil Peterburi tee 71, 11415 Tallinn. Ehitatud hubane kontor 5 inimeste jaoks. Kohe kõrval hoones asub back office, kus paikneb juhtkond ja muu töötajad kes ei tegele otse müügiga. (Sekretär, ostuosakond, brändi osakond, juhtkond). Samal territooriumil umbes 50 meetrid müügiplatsilt kõrval 1200 m² angaar, kus asub meie remondi koda. Mis teostab kõik sõidukite ettevalmistused müümiseks, samuti kindlustuse ja kasko töid, ja teenindab kliente kes soovivad hooldust või auto remondi.

(5 tõstuki, 4 pesulaboksi, 1 fotoboks, maalerikamber ja maaleriettevalmistuse osakond).

02.02.2023 CarProf OÜ sai transpordiameti poolt tunnustatud sõidukite müügiga tegeleva äriühingu kriteeriumitele. Registreerimise number: 11.2-7/23/2727-2. Tunnustus kehtib kuni 02.02.2026. a

Siin on siis meie internetti allikad kust saab meid leida ülesse: www.carprof.ee www.carprofservice.ee www.carprofdetailing.ee 2022. AASTA FINANTSTULEMUSED

Müügitulu summa 1 456 tEUR koosneb kasutatud autode müügist (ca 95%) ja teenuste osutamisest saadud tulust. Sellised teenused nagu auto remont, rent, muud (umbes 5%). Ettevõte tegutseb vastavalt KMS §41 peamiselt (kuna tihti teine – kolmas omanik võtab auto enda nimele või kapitalrendi, siis kuna sõiduki ostame müügiks siis sellele kehtib KMS §41). Vastavalt sellele kuvatakse aruandes ainult marginaal.

Varude summa 953 tEUR koosneb soetatud sõidukitest, mis on mõeldud müügiks ettevõtte tegevusperioodil 28.01.2023 - 31.12.2023 ning nende sõidukite ostetud varuosadest.

Kokku müügiks meil on ostetud 546 sõiduki aasta jooksul. Kõik need autod oli soetatud edasimüügi eesmärgiga. Sihik on tõsta keskmise ladu maksumust, keskmist ladu noorus, vähendada keskmist müüdava sõiduki läbisõidu, selle tõttu kauba müümisel, ostuosakond koheselt soetab värskema ja parema sõiduki. Kuid hoiame meie segmendi mis koosneb autodest alates 10 000 – 30 000 EUR. Vanusega kuni 7 aastad, läbisõiduga kuni 150 000 – 200 000 km.

Müüdud toodangu kulu summas 952 tEUR koosneb müügiks ostetud sõidukite remondi kuludest. See on: kindlustusteenuse, tehnoülevaatuse ja muu vajaliku varuosade ostmise kulud. Samuti summa sisaldab auto transporditeenust, garantiikulusid, autode müügikuulutuse kulusid, auto foto- ja videofilmimist, autopuhastusteenust, auto hindamisteenust, õigustõlke teenust ja muid teenuseid.

Turustuskulud summas 368 tEUR sisaldavad kõiki halduskulusid (mitte ainult reklaami). Sellised kulud nagu kontori rent, kommunaalkulud (elekter, vesi, küte, haldus), haldus- ja personalikulud, raamatupidamis teenused ja administratsiooni autokulud.

CarProf OÜ majandustegevuse olulisemad finantsnäitajad aastal 2022: 2022

Müüdud autod (tk) 428

Müügitulu (tuh. eurodes) 1 456

Brutokasum (tuh. eurodes) 504

Turustuskulud (tuh. eurodes) -368

Üldhalduskulud (tuh. eurodes) -198

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.