BIFROST TUG ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 56 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritu

BIFROST TUG ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 56 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Bifrost Tug Estonia OÜ on ettevõte, mis asutati 2022. aasta alguses (28. jaanuaril 2022). Meie peamiseks eesmärgiks on välja töötada innovaatiline tehnoloogia jäälõhkumisvöörile, millega on võimalik töötada keerulistes oludes nagu madalad veed ning sadamaalad.

Ettevõtte taga seisavad suuremad Norra ettevõtted, nagu Karmsund Grupp ja Dåfjorden Slipp.

2022. aasta kevadel alustasime koostööd Taltech-ga, kes aitas projekti kirjutada ning selle projekti me ka edukalt EAS-le esitasime. Projekti kestvus ja rahastus EAS-i poolt on planeeritud kuni 30. mai 2025.

Aktiivne tegevus Bifrost Tug Estonia OÜ-s sai hoo sisse 2022. aasta oktoobri lõpus, kui võtsime tööle ühe inimese - projekti koordinaatori. Tema ülesanneteks on info koordineerimine EAS-i, partnerite ja alltöövõtjate vahel, samuti raamatupidamine ja turundus.

Novembris tegime lepingu ka Tschudi Ship Managementiga, kes hakkas uurima merendusega seotud seadusi ning aitab meid ka muudes projektiga seotud küsimustes - see koostöö jätkub tänaseni. Suures plaanis on töö sisuks jäälõhkumisvööri teostatavusuuringud ja rakendusuuringud ning meie eesmärgiks on juba 2023. aasta lõpuks viia päris prototüüp merele katsetamiseks.

Aprillis 2023 tegime ka mudelkatsetused Aker Arctic uurimisasutuses Soomes, mille tulemuste põhjal parandame tehnoloogiat ning töötame välja lõppdisaini ja asume päris prototüübi ehitamisele.

Bifrost Tug Estonia OÜ plaanib kaasata ka investoreid, kuna EAS-i rahastus üksi ei ole piisav.

Hetkel oleme oma projektitöödega graafikus ja pühendunud meie jäälõhkumisvööri visiooni elluviimisele.

Ettevõte lõpetas 2022. aasta kahjumiga summas 6 331 EUR.

Töötasu fond ühele töötajale oli 2 890 EUR.

Juhatuse liikme tasu ei makstud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.