TORUUURING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 411 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteerit

TORUUURING OÜ hetkeolukord

Juba 411 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

ToruUuring OÜ on ettevõte, mis osutab kanalisatsiooni süsteemide ja torustike uuringu ning survepesu teenust. Tegevust alustati 2022. aastal kahe töötaja ja ühe uuringubussiga. Põhikirjajärgselt on ToruUuring OÜ põhitegevusalaks kanalisatsioon ja heitveekäitlus (37001, EMTAK).

Möödunud aastal alustati tegevust ja tegevusmahud on alles stabiilses kasvufaasis. Planeeritud läbirääkimised eritehnika soetamise osas lükkusid edasi käesolevasse aastasse. Ettevõtte kasvufaasis jätkub kliendibaasi suurendamine ja potentsiaalsete partnerite lisandumine eelkõige Eestis

Tagasi vaadates hindab juhatus esimese tegevusaasta eesmärgid täidetuks ning vaatab lootusrikkalt tulevikku.

Osaühing ToruUuring 2022. aasta puhaskahjumiks kujunes 33990 eurot. Võrdlust eelmiste perioodidega veel ei ole. Ettevõttes oli tööl 2 inimest, mõlemad on palgatöötajad. Juhatus koosnes ühest liikmest ja nimetatud aruandeperioodil ei ole juhatuse liikmele juhatuse liikme tasu makstud. Palgatöötajatele on eelmisel aastal makstud töötasu summas 8542 eurot.

Sotsiaalmakse arvestati summas 2803 eurot.

ToruUuring OÜ põhieesmärgiks järgmiseks majandusaastaks on firma turupositsiooni kindlustamine ja edasine areng. Olulisteks tegevussuundadeks saavad olema masinapargi käigus hoidmine, teenuse efektiivsuse suurendamine, koostööpartnerite ja kliendibaasi edasine laiendamine ning käibe suurendamine.

Juhatuse liige Ain Kask /allkirjastatud digitaalselt/

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.