H.S.P. KAEVETÖÖD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kas olete mures maa niiskusest tingitud probleemide pärast? Või plaanite ehitada uut vundamenti või rajada drenaažisüsteemi? Ärge muretsege, H.S.P Kaevetööd OÜ

Kes me oleme ja millega tegeleme?

Kas olete mures maa niiskusest tingitud probleemide pärast? Või plaanite ehitada uut vundamenti või rajada drenaažisüsteemi? Ärge muretsege, H.S.P Kaevetööd OÜ on siin, et pakkuda teile professionaalset abi ja usaldusväärseid lahendusi!

Meie ettevõte on spetsialiseerunud mitmesugustele kaevetöödele ja kuivendusteenustele. Meie meeskond omab rikkalikku kogemust ning kasutab tipptasemel tehnoloogiat, et tagada kvaliteetne töö ja rahulolu. Siin on vaid mõned teenused, mida pakume:

  1. Kraavi kaevamine: Olgu tegemist uue torustiku paigaldamise või maa-alase kanalisatsioonisüsteemi rajamisega, meil on vajalikud oskused ja varustus, et kraavi täpselt ja tõhusalt kaevata.

  2. Vundamendi kaevamine: Uue hoone ehitamisel on korralik vundament hädavajalik. Meie meeskond teostab vundamendi kaevamist vastavalt teie projekti nõuetele, tagades stabiilsuse ja tugevuse.

  3. Drenaažisüsteemide paigaldamine: Tõhus drenaažisüsteem on oluline, et hoida teie maa-ala kuiv ja kaitsta seda liigse niiskuse eest. Meie spetsialistid paigaldavad drenaažisüsteeme, mis vastavad teie vajadustele ja tagavad tõhusa veekogumise.

  4. Mulla eemaldamine ja vedu: Vajadusel tegeleme mulla eemaldamise ja veduga, et puhastada ala ja võimaldada teie ehitus- või haljastusprojektil sujuvalt edeneda.

  5. Pinnase tasandamine ja tihendamine: Meie meeskond teostab pinnase tasandamist ja tihendamist, et tagada korrektne pinnase ettevalmistus ja vundamendi stabiilsus.

Need on vaid mõned näited meie laiast teenuste valikust. Lisaks pakume ka kaevikute kaevamist ja täitmist, torustike paigaldamist ja remonti, truubikaevude rajamist ja hooldust ning palju muud.

H.S.P Kaevetööd eesmärk on pakkuda teile kvaliteetset ja usaldusväärset teenust, mis vastab teie vajadustele. Meie meeskond omab vajalikke teadmisi ja oskusi, et teostada erinevaid kuivendus- ja kaevetöid ning tagada teie projektide sujuv edasiminek.

Nii era- kui ärikliendid saavad meiega kindel olla, et nende kuivendus- ja kaevetööd on usaldusväärsed ja kvaliteetsed. Võtke meiega ühendust juba täna ja laske meil aidata teil saavutada kuivem, tugevam ja paremini ettevalmistatud ala teie ehitus-, haljastus- või muude projektide jaoks!

Võta meiega ühendust juba täna!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas lahendada sadevee kogumise probleem?

Sadevee kogumine ja nõuetekohane juhtimine on oluline osa iga kinnistu või hoone hea toimimise tagamisel. Kui olete mures sadevee probleemide pärast, on H.S.P K
ssb.ee
Sadevee kogumine ja nõuetekohane juhtimine on oluline osa iga kinnistu või hoone hea toimimise tagamisel. Kui olete mures sadevee probleemide pärast, on H.S.P Kaevetööd OÜ siin, et pakkuda teile tõhusaid ja kvaliteetseid lahendusi. Meie kogenud meeskond suudab luua teie jaoks sobiva sadevee kogumise süsteemi, mis aitab vältida üleujutusi, maa erosiooni ning säilitada teie vara ja maastiku ilu. Sadevee kogumise süsteemide loomine: H.S.P Kaevetööd OÜ omab pikaajalist kogemust sadevee kogumise süsteemide loomisel. Meie meeskond teostab hoolikat planeerimist, et mõista teie konkreetseid vajadusi

Pinnase analüüs ja nõustamine kuivendusega seotud küsimustes - küsige H.S.P Kaevetööd OÜ eksperdilt abi ja teadmisi!

Kui olete mures maa niiskuse või äravooluga seotud probleemide pärast, võib pinnase analüüs ja nõustamine olla teie jaoks oluline samm. H.S.P Kaevetööd OÜ pakub
ssb.ee
Kui olete mures maa niiskuse või äravooluga seotud probleemide pärast, võib pinnase analüüs ja nõustamine olla teie jaoks oluline samm. H.S.P Kaevetööd OÜ pakub spetsialiseeritud teenust, mis aitab teil mõista teie maa-ala omadusi ja leida sobivaid lahendusi kuivenduse parandamiseks. Meie eksperdid on valmis pakkuma teile oma teadmisi ja kogemusi, et tagada tõhus ja jätkusuutlik kuivendussüsteem. Pinnase analüüs: Pinnase analüüs on oluline protsess, mis võimaldab meil mõista teie maa-ala pinnase omadusi ja veerežiimi. Meie eksperdid teostavad põhjalikke uuringuid ja teste, et saada ülevaade

H.S.P. KAEVETÖÖD OÜ tegevusaruanne 2022

H.S.P. Kaevetööd OÜ on märtsis 2022a asutatud ettevõte, kelle põhitegevusalaks on juhiteenuse pakkumine kaevetöödel kasutatavatele ekskavaatoritele. Teenust pak
ssb.ee
H.S.P. Kaevetööd OÜ on märtsis 2022a asutatud ettevõte, kelle põhitegevusalaks on juhiteenuse pakkumine kaevetöödel kasutatavatele ekskavaatoritele. Teenust pakutakse üle Eesti. Alustati kahe töömehega, praeguseks töötab ettevõttes 1 töötaja. H.S.P. Kaevetööd OÜ kasumiks kujunes aruandeaastal 32 510 eurose käibe juures 3142€ Ettevõttel on plaan soetada endale ekskavaator. Aastaaruande koostamisperioodil ei ilmnenud juhtkonna hinnangul täiendavalt selliseid sündmusi, mis võiksid mõjutada oluliselt järgmiste majandusaastate tulemusi. Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.