KANGRU 6 RE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 52 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritu

KANGRU 6 RE OÜ hetkeolukord

Juba 52 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus (cid:127) Ettevõtte põhitegevuseks on enda kinnisvara asukohaga Kangru tee 6, Vaela küla, Kiili vald, välja rentimine.

(cid:127) Kangru 6 RE OÜ-l on pikaajalised rendilepingud ärihoonete rendile andmiseks erinevatel aladel tegelevatele ettevõtetele.

Tulud, kulud ja kasum (cid:127) 2022. aastal moodustas Kangru 6 RE OÜ müügitulu 345 202 eurot.

(cid:127) Müügitulu koosneb renditulust ja kõrvalkulude vahendamisest.

(cid:127) Perioodi puhaskasumiks kujunes 8 754 eurot.

Peamised finantssuhtarvud 2022 (7kuud)

Müügitulu (EUR) 345 202

Ärikasumi määr 10,66%

Puhaskasum (EUR) 8 754

Puhasrentaablus 2,54%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 0,80

ROA 0,14%

ROE 77,78%

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Ärikasumimäär (%) = ärikasum / müügitulu * 100

Puhasrentaablus (%) = puhaskasum / müügitulu * 100

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara / lühiajalised kohustused

ROA (%) = puhaskasum / keskmised varad kokku * 100

ROE (%) = puhaskasum / keskmine omakapital kokku * 100

Finantsriskide juhtimine (cid:127) Ettevõtte tegevusest tulenevalt on mitmeid finantsriske, sealhulgas krediidirisk ja intressimäärade muutustest tulenev risk. Ettevõtte juhtkond püüab minimeerida potentsiaalseid kahjulikke finantsriske, mis tulenevad Ettevõtte tegevusest.

(cid:127) Peamiseks potentsiaalseks likviidsusriski allikaks on raha. Ettevõte partneriteks monetaarsetes tehingutes on peamiselt kohalikud pangad, kellel on adekvaatne krediidi ajalugu.

(cid:127) Ettevõte tegeleb ettenägelikult likviidsusriski maandamisega säilitades piisavad krediidivahendeid, et tasuda kohustusi õigeaegselt. Ettevõtte ainuosanik jätkab Ettevõtte finantsilist toetamist. Ettevõtte juhtkond hindab, et Ettevõttel on piisavad rahalised vahendid ja Ettevõte on likviidne.

Ettevõtte lühiajalised kohustised ületavad käibevarasid 53 035 euro võrra. Lühiajalisena on kajastatud kogu 2023 aasta jooksul tasumisele kuuluv pangalaenu kohustis.

Investeeringud (cid:127) Finantsperiood 2022 oli ettevõtte esimene tegevusaasta ja teostati investeering, soetati Kangru tee 6, Vaela küla, Kiili vald kinnistud.

(cid:127) Lähitulevikuks ei ole planeeritud olulisi projekte ja arendusi.

Töötasu ja hüvitised, personal (cid:127) Ettevõttel puuduvad töötajad. Administreerimisteenus on sisse ostetud allhanke korras.

(cid:127) Juhatuse liikmetele tasu ei makstud. Juhatuse liikmetega seotud potentsiaalsed kohustused bilansipäeva seisuga puuduvad.

Olulised sündmused (cid:127) Majandusaasta lõppemise ja aruande koostamise vahelisel perioodil ei ole toimunud olulisi tehinguid ja sündmusi, mis omaksid mõju majandusaasta tulemustele.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks (cid:127) Kangru 6 RE OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on Ettevõtte turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine kinnisvaraarenduses.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.