EUT KV OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 201 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga komment

EUT KV OÜ hetkeolukord

Juba 201 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

EUT KV asutati 21.03.2022 Euroopa Transpordi OÜ jagunemisel. Jagunemine jõustus 07.07.2022 jagumiskande tegemisega äriregistris.

Ühingu põhitegevusalaks on kinnisvaraalane tegevus. Ettevõttel on kaks juhatuse liiget.

Toimunud ja planeeritavad investeeringud, mõju keskkonnale

Ettevõte omandas jagunemise käigus neli kinnistut Tartu linnas. 2022.aasta lõpus ja 2023. aasta alguses soetati veel 2 kinnistut Pika tänava kvartalis. 2023.aastal alustatakse Pika tänava kinnistutel projekteerimistöödega. Ehituse algus sõltub sellest, kui kiiresti suudetakse territoorium ette valmistada ja linnalt vajalikud kooskõlastused saada. Ehitised planeeritakse hoonete ja tehnosüsteemide energia säästu ja keskkonna jätkusuutlikut arengut silmas pidades.

Tegevuskeskkonna areng ja mõju ettevõttele 2022.aasta teises pooles alanud majanduslangus avaldab negatiivset mõju ka kinnisvarasektorile ja võib mõjutada ka EUT KV OÜ arengut.

Prognoositakse tooraine ja energia hindade jätkuvat kasvu, mis tõstab ehitiste hinda. Samal ajal kerkivad laenuintressid ja väheneb inimeste ostujõud. Ettevõtte juhtkond on arvestanud, et kinnisvara arendus ja müük võib võtta kauem aega kui esialgu planeeritud.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumise risk

Kõik äritegevuse tehingud toimuvad eurodes, mistõttu on valuutakursside risk madal. Intressimäärade tõus võib mõningast mõju avaldada läbi potentsiaalsete kientide ostujõu vähenemise. Ettevõttel endal praegu intressi kandvaid kohustusi ei ole.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.