ELIVEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kinnisvara ostmise ja rentimise trend on tõusuteel ning ühtlasi kasvab vajadus ka heaoluteenuste järele.Kiire elutempo tõttu napib inimestel aega ning seetõttu

Tervis algab kodust

Kinnisvara ostmise ja rentimise trend on tõusuteel ning ühtlasi kasvab vajadus ka heaoluteenuste järele.

Kiire elutempo tõttu napib inimestel aega ning seetõttu tehakse kompromisse enda elukeskkonna ja tervise arvelt. Ühtlasi kasvab ka olmetingimustest tingitud allergiate avastmiste arv iga aastaselt.

Kogemus on näidanud ka seda, et kinnisvara rentides tagastatakse rendipind kehvemas seisus kui see algselt oli. Mõningatel tingimustel on lubatud loomulik kulumine, kuid minu kogemus on näidanud, et kinnisvara omanikule tagastades ei pöörata erilist tähelepanu puhtusele.

Pimeda aja saabumise ning puhtuse- ja tervise teemadel jätkates soovin veel tähelepanu pöörata haigusseisundile nimega krooniline stress.

Tegu on väga tõsise terviseprobleemiga mis tihtipeale saab alguse täiesti ootamatust kohast- meid ümbritsevast keskkonnast- töölt ning kodust.                                                                                    Kui tööl on pinged, siis soovitakse minna koju ja puhata. Peale tööpäeva ollakse väsinud kuid kodu uksest sisse astudes algab enamikul meist tavaliselt ''teine pingeid täis tööpäev''. Vaja on süüa teha, pesu pesta, koristada, lapsed trennist tuua, lastega õppida jpm. Peale seda kõike on kell juba sealmaal, et on vaja magama minna, et järgmisel hommikul tööle tõtata ja õhtul sama ringiga tagasi tulla. Mõnedel ei olegi peale tööd enam jõudu, et koristus ette võtta ning tolm, mustus ning emotsionaalne pinge aina koguneb.

Nädalavahetustel soovivad ju kõik ometi argipäeva virrvarrist hinge tõmmata kuid paljudel ei ole ka see võimalik, sest see on aeg kui võetakse ette suurem koristus ning pesupesemine, kokkamine ja ka lapsed tahavad tähelepanu. Mööduvad ka nädalavahetused meist paljude jaoks töötähe all.

Ajapikku pinged ja ebapuhtus kuhjuvad ning nii sünnibki salakaval krooniline stress mis tasapisi meid murdma hakkab.

Stressi kuhjumise vältimiseks on tänapäeval olemas mitmeid viise- teha joogat, tarvitada meelemürke, võtta terapeut ja nii võib lõpmatuseni loetlema jääda. On üks lihtne lahendus- tellida endale puhastusteenus.

Regulaarne hoolduskoristus on suurepärane lahendus hoidmaks kodu puhtana ning tervislikuna kogu pere jaoks.

Seda teenust ei pea häbenema ega ole vaja end halvasti tunda, kui su kodu vajab koristamisel kõrvalist abikätt. Vastupidi.

Tänapäeva elutempo aina kiireneb ja ööpäevas on endiselt vaid 24H.                                               Eliven aitab luua Sinu kodus harmoonilise elukeskkonna, sest puhtasse koju on peale väsitavat tööpäeva alati hea tulla. Tööpinged raugevad ning võidad endale aega õhtuseks lõõgastumiseks.

Puhas kodu = helge meel :)

Teenuste listis on:

regulaarkoristused, suurpuhastused, kolimiseelsed/ -järgsed koristused, müügieelsed koristused.

akende pesu ( kasutan vajadusel kuni 5m pikkuseid tokke)

pehmemööbli ja vaipade puhastus.
Kodutehnika puhastus- külmikud, ahjud jm.

Eliveni teenuste valik on mitmekülgne ja nii ei pea kõigi vajalike teenuste otsimiseks mitme teenusepakkuja juurde pöörduma, vaid saad soovitud teenused kätte ühest kohast.

Võimalik on kombineerida erinevaid teenuseid ühe tellimuse alla ning erisoovide korral leiame samuti lahenduse.

Puhastusainetest kasutan kodumaise tootja Laures tooteid mis on allergiavabad ning ohutud keskkonnale.

Küsi hinnapakkumist!

Eliven OÜ

eliven.puhastusteenused@gmail.com

+37255920151

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Professionaalne puhastusteenus

Parim kingitus on puhas kodu ja kvaliteetaeg!  Miks mitte kinkida koristuspakett enda lähedasele või sõbrale/ sõbrannale?
ssb.ee
Parim kingitus on puhas kodu ja kvaliteetaeg! Miks mitte kinkida koristuspakett enda lähedasele või sõbrale/ sõbrannale?

Sõbrakuul koos sõbra või naabriga tellides -15% puhastusteenus soodsam.

Tellides veebruarikuus koristusteenuse või mööbli-/vaiba puhastuse koos sõbra/sõbranna või naabriga, saate mõlemad tellimuselt -15% soodustust!  Jagatud rõõm on
ssb.ee
Tellides veebruarikuus koristusteenuse või mööbli-/vaiba puhastuse koos sõbra/sõbranna või naabriga, saate mõlemad tellimuselt -15% soodustust! Jagatud rõõm on poole suurem!  Aega broneerides palume kindlasti märkida sõbra/ naabri kellega koos tellimus esitatakse. Tegutseme Tallinnas ja Harjumaal. Küsi pakkumise kohta lähemalt: eliven.puhastusteenused@gmail.com

Eliveniga kodud puhtaks

Eliven  pakub puhastusteenust mis sobib ka allergikutele, väikelastega ning lemmikloomadega peredele. Me pakume laia valikut puhastusteenuseid, nii saate kõik v
ssb.ee
Eliven  pakub puhastusteenust mis sobib ka allergikutele, väikelastega ning lemmikloomadega peredele. Me pakume laia valikut puhastusteenuseid, nii saate kõik vajalikud teenused ühest kohast. Enda töös kasutame  väga kvaliteetseid puhastusaineid kodumaiselt tootjalt IDEST-CHEM, kes on patendeerinud brändi Laures. Nende tootevalik on 80% ulatuses ECOLABEL märgisega ning suur osa sellest on tunnustatud EU allergiavabadeks. Kodude koristamisel kasutame ka EstVap aurusüsteemi, mille 6 bar rõhu all olev 160kraadine aur hävitab bakterid ja lestad Teie kodudes ka seal kuhu klassikalise

Vaipade keemiline puhastus - et keskkond su ümber püsiks värske

Meie kodu on meie pühapaik, kus soovime end tunda mugavalt ja hoitud. Üks oluline osa kodu kujundusest ja mugavusest on vaibad. Need lisavad ruumidele soojust,
ssb.ee
Meie kodu on meie pühapaik, kus soovime end tunda mugavalt ja hoitud. Üks oluline osa kodu kujundusest ja mugavusest on vaibad. Need lisavad ruumidele soojust, ilu ja isikupära. Ent aja jooksul võivad vaibad koguda endasse tolmu, plekke ja lõhnu, mis võivad mõjutada nii vaipade väljanägemist kui ka siseõhukvaliteeti. Siinkohal tulebki appi vaipade keemiline puhastus, mis tagab vaipadele uue sära ja värskuse. Vaipade keemiline puhastus on tõhus viis eemaldada sügavad plekid, mustus ja lõhnad, mida tavaline tolmuimeja või harjamine ei suuda alati täielikult kõrvaldada. Keemiline

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.