KUNINGAMÄE KK MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 544 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

KUNINGAMÄE KK MTÜ hetkeolukord

Juba 544 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Kuningamäe KK põhitegevusalaks on spordiklubiline tegevus - kartautode ringrajavõistluste korraldamine ja hobikartide laenutus, erinevate ürituste korraldamine ning vähesel määraj võistluste ja ürituste toimumise ajal majutusteenuse pakkumine

Teenindusmaja (saun+majutus) vahetuslähedusse on ehitatud väliveehoidla. Nimetatud territoorium on eraldatud plankaiaga. Täiendavalt istutati haljastuse heakorrastamiseks mände, kaski ning ilupuid ja -põõsaid.

Kardirada ja tervet kompleksi kasutavad tervisesportlased. Rajal treenivad rulluisutajad ning jalgrattasportlased, rajal treenivad kardisportlased kasutavad ka teenindusmaja. Platsil toimub õppesõit atutodele ja mootorratastele.

2009.a. teisel poolel alustati kardirajahoone ehitamist, mille alumisele korrusele tuli kartide hooldushall kõige vajalikuga ja katlaruum. Teisel korrusel on kontoriruum, toitlustusruum, ja suur lauamängude (lauatennis, koroona, piljard jm) ruum. Hoone üldpind on 720 m2.

Ehitamist rahastas Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet " Külade uuendamise ja arendamise programmi" raames 54,745% - ga. Ülejäänud vajaminev raha tuli leida omavahenditest. Kuna omavahendeid ei jätkunud, siis spordihoone ehitamiseks võeti investeerimislaenu. Kasutusluba nimetatud majale saadi 2010 aprillikuus. Maja täielikku kasutuselevõtmine toimus planeeritud ajal - 2011 suvel. Remondihallis saab teha ka erineva tehnikaspordi hooldust ja remonti.

On jätkatud hobikartide laenutusega, korraldati üritusi asutustele, mille kompleksi kuulub hobikartide laenutus+toitlustus+saun, teenindusmaja kasutamine.

2017.a. augustis paigaldati hooldushalli katusele päikesepaneelid (koguvõimsus 21 kWh). Rahastus osaliselt PRIA kaudu Leader programmist.

Sama aasta suvel tribüünide vahetuslähetusse paigaldati Tallinnast käibelt võetud tramm, mis on mõeldud lastele mängumaa kohaks.

2021.aasta Kuningamäe kardiraja ürituste kalenderplaan näeb ette: 1. 22. mai - harrastajate kardikaat "Uskumatu võidusõit" 2. 05-06. juuni - Supermoto EMV 1.etapp 3. 02-03. juuli - Kartautode Eesti MV 3.etapp 4. 30-31. juuli - Eesti Prokart karikavõistlus 3.etapp 5. 07-08. august - Supermoto EMV 3.etapp

Kalenderplaanis on planeeritud rahvusvaheline kartautode:IAME SERIES ESTONIA 2.etapp ja Rotax Estonia 2.etapp.

2022 kalendriplaanis on järgmised ringrajavõistlused ja üritused: 20-21.05. Harrastajate kardisarja "Uskumatu Võidusõit" I etapp 16-18.06. Eesti Prokart karikavõistlused II etapp 14-16.07. Balti meistrivõistlused Supermotos

Kuupäev lahtine: -Eesti Meistrivõistlused kardispordis -Eesti Corvette klubi suvepäevad -Noorte autospordi sari "Noored roolis" -III Kuningamäe 12 h kestvussõit(võistkondlik kestvussõit hobikartidega)

Hooajal lisanduvad jooksvalt mitmesugused üritused ja võistlused.

Juhtkonna prioriteediks ja põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on ühingu säilitamine ja tegevuse jätkamise kindlustamine ning suurendada tegevusi, mis oleks vähem tingitud hooajalisusest.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.