AMEERIKA KAUBANDUSKODA EESTIS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1156 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puu

AMEERIKA KAUBANDUSKODA EESTIS MTÜ hetkeolukord

Juba 1156 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 22 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Ameerika Kaubanduskoda Eestis (edaspidi Koda) tegevuse eesmärk on arendada kasulikke majandussuhteid Ameerika Ühendriikide ja Eesti Vabariigi vahel, aidata kaasa ettevõtluse edendamisele, jälgida ja tutvustada Koja liikmetele Eesti seadusandlust ja poliitikat, tutvustada eestlastele Ameerika tavasid ja pühasid ning aidata Koja liikmetel luua omavahelisi ärisuhteid.

Koja sissetulek moodustub liikmemaksudest, annetustest ja ühingu poolt korraldatud ürituste osalustasudest. 2022. aastal liitus Kojaga 7 uut liiget. Koja tegevust suunab üldkoosoleku poolt valitud juhatus. 2022. aastal kuulus juhatusse 10 liiget. 2022. aastal taasvaliti 7 juhatuse liiget ning lisandus 3 uut juhatuse liiget. Juhatuse liikmetele tasu ei makstud. Koja igapäevast tegevust korraldab tegevjuht ja tema assistent. Kojal 2 täiskohaga töölist.

2022. aastal korraldas Koda oma liikmetele ja külalistele 42 üritust, äriseminare, konverentse, heategevusüritusi, esitlusüritusi ja muid ärisuhete loomiseks ning edendamiseks pühendatud üritusi.

Koja Kuldliikmetele korraldati 2 eriüritus.

2022. aastal jätkas Koda eestkoste ja poliitikaprogrammi, tehes seda läbi oma komiteede ja ümarlauakohtumiste, kus osalesid erinevad ettevõtete esindajad ja juhtivpoliitikud. Selle tulemusena tugevdas Koda oma positsiooni välisinvestorite esindajana. Kojas lõpetas tegevuse

Turismi- ja reisikomitee. Lisati ESG (ettevõtte keskkonna-, sotsiaalsete ja juhtimisstandartite kogum) ja vastutustundliku ettevõtluse töögrupp.

2022. aastal toetas koda kahte heategevusfondi: UNITED24 €6100 ja MTÜ Südamete Soojus €3300 ja Ameerika Kaubanduskoda Ukrainas €1500.

2023. aastal jätkab Koda oma liikmete huvide esindamise ja neile huvi pakkuvate ürituste korraldamisega.

Indrek Laul

Ameerika Kaubanduskoja Eestis President

Daria Sivovol

Ameerika Kaubanduskoja Eestis Tegevdirektor

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.