TARTU VALD, ÄKSI ALEVIK, RÄÄBISE TN 2 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 202 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TARTU VALD, ÄKSI ALEVIK, RÄÄBISE TN 2 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 202 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Rääbise tn 2 korteriühistu (endise nimega Korteriomanike Ühistu Äksi-5) alustas oma tegevust 7. juulil 1997. aastal.

Korteriühistu liikmeteks on 18 korteriomandi omanikku.

Korteriühistu eesmärgiks on ühistu elamu ühisosade ja selle juurde kuuluva maa ühine majandamine ja sellega ühistu liikmete huvide esindamine, samuti ühistu liikmetele seoses eluruumi kasutamisega teenuste osutamine ja vahendamine.

Korteriühistu tööd korraldab 3-liikmeline juhatus. Juhatuse liikmetele tasu ei ole makstud.

Palgalisi töötajaid ühistus ei töötanud – vajalikud haldus- ja hooldusteenused osteti sisse.

Korteriühistu osakapital on 1026 eurot.

2022. aastal oli ühistu kahjum 21 eurot.

2016. aastal sai renoveeritud ja soojustatud maja fassaad, renoveeritud küttesüsteem ja ventilatsioon, mille tarvis võeti Swedbangast laenu 213 600 eurot, mida käendab Kredex ning saadi ka Kredexilt renoveerimistoetust summas 152 647 eurot.

Swedbanga laenujääk 31.12.2022 seisuga on 157 762 eurot.

Remondifondi jääk oli 1039 eurot.

2017 aastal väljastati pärast elamu rekonstrueerimistööde lõppemist hoone energiamärgis "D".

Aastal 2022 soetati küttekatlale soojusvaheti koos maandusega ja tehti väiksemaid haljastustöid.

Üldine olukord maailmas, mille mõjul tõusid nii toorainete kui ka teenuste hinnad, mõjutas ka ühistut. Selle võrra näitab 2022.a majanduskava ülekulutatust. Juhatuse koosolekuid on protokollitud 2. Nõupidamisi aga oli rohkem, sest tihti tuli kiiresti reageerida ja vormistamine jäi tegemata.

2023 on juhatuse valimise aasta ja sellest lähtuvalt lahkuva juhatuse poolt mingeid suuremahulisi plaane ei kavandata. Finantskatet on vaid jooksvate kulude katteks. Üldine plaan on raha koguda ning teha hädavajalikud tööd (III trepikoja remondi lõpetamine kuna materjalid on olemas ja vajavad ärakasutamist), korvtõstuki rentimine, millega saaks teha ära mitu tööd: veerennid puhtaks, maja üldvalgusti korda, lipuvarda kinnitus korda, aknad puhtaks.

Juhatus kinnitab, et Rääbise tn 2 korteriühistu on jätkuvalt tegutsev.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.