EESTI VABADE WALDORFKOOLIDE JA -LASTEAEDADE ÜHENDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 650 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

EESTI VABADE WALDORFKOOLIDE JA -LASTEAEDADE ÜHENDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 650 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Eesti Vabade Waldorfkoolide ja -lasteaedade Ühenduse (EVWÜ) põhitegevuseks on waldorfpedagoogika alusel tegutsevate koolide ja teiste pedagoogiliste asutuste vahelise koostöö korraldamine, ühine suhtlemine Eesti Vabariigi Haridus- ja Teadusministeeriumi ja teiste asutuste-organisatsioonidega, waldorfpedagoogika tutvustamine ja waldorfpedagoogika alase täiskasvanute koolituse korraldamine Tartu

Waldorfpedagoogika Seminaris.

Eesti Vabade Waldorfkoolide Ühendusse kuulub 16 seltsi, kes on 11 kooli (sh. kaks ravipedagoogilist kooli) ja 12 lasteaia pidajad.

EVWÜ üldkoosolek kogunes 2022 aastal 3 korda: 29.jaanuaril Keila Waldorfkoolis Läte, 22.juunil Johannese Koolis Rosmal ja 19.novembril

Pärnu Waldorfkoolis.

Juhatusse kuuluvad: Liisa Maasik, Külli Volmer, Pille Timmerman (kuni 22.06.2022), Anne-Lii Kerge (kuni 22.06.2022), Paul Priks, Meelis Sügis ja Olev Ojap. 2022 on juhatuse uued liikmed Karmen Püü ja Kristina Rosin.

EVWÜ rahalised vahendid kogunesid: ühenduse liikmemaksudest 33 233 eurot, Tartu Waldorfpedagoogika seminaril osalemisel kursusemaksudest 7005 eurot ja liikmete toetusest eurütmiaseminarile 9160 eurot.

EVWÜ-le kuuluva Waldorfpedagoogika Seminari põhitegevusalaks on õpetajate ja huviliste waldorfpedagoogika alane täienduskoolitus. 2022.

aastal toimusid koolitused waldorfkoolide ja -lasteaedade õpetajatele erinevatel pedagoogilistel teemadel, mis hõlmasid nii teooriat kui ka praktilist tegevust.

EVWÜ juures tegutses ka 2022. aastal Eesti Eurütmiakool, kes koostöös Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemiaga alustas 2021. aasta jaanuaris 5 aastat kestvat eurütmiakoolitust.

Aastaringselt sai ühenduse asjaajamise eest töötasu ühenduse sekretär, raamatupidaja, kodulehe haldaja ja Eurütmiakooli 2 kuraatorit.

2023. aastal jätkub koolide ja lasteaedade koostöös waldorfpedagoogika alane koolitustegevus ning waldorfkoole ja –lasteaedu arendav tegevus.

Peamised teemad millega tegeletakse:

Õpetajate koolitusvajadusest lähtuv seminari koolitustöö;

Meediapädevuse õpetamine waldorfkoolides - põhimõtted ja võimalused;

Waldorfkoolide juhtimine;

Waldorfpedagoogiliste materjalide tõlkimine ja levitamine.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Töö R. Steineri loengute sarjaga "Üldine inimeseõpetus kui pedagoogika alus"


Christoph Johannseni juhatusel toimub Johannese Koolis Rosmal töö Rudolf Steineri loengutega
xn--waldorf-hendus-nsb.ee

7.-8. klassi füüsika koolituspäev - ELEKTER

Tartu Waldorfpedagoogika Seminar kutsub 7.-8. klassi õpetajaid koolituspäevale, mille teemaks on elekter.
Elektri teemal räägib ja teeb katseid Tartu Waldorfgüm
xn--waldorf-hendus-nsb.ee

Religioossus waldorfpedagoogikas

Tartu Waldorfpedagoogika Seminar pakub 23. märtsil koolituspäeva teemal
xn--waldorf-hendus-nsb.ee

Kunstiline geomeetria 8.-9. klassis 28.02 Pärnu Waldorfkoolis

28. veebruaril on kõigil huvilistel võimalik osaleda kunstilise geomeetria koolitusel, kus läbivaks teemaks on spiraal. 
Koolitaja Heli Müristaja valis kursuse
xn--waldorf-hendus-nsb.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.