HOLSTRE KÜLASELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 536 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

HOLSTRE KÜLASELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 536 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Holstre Külaselts on asutatud 1997 aastal. Seltsi majandusaasta algab 1.jaanuaril ja lõpeb 31. detsembril.

21.juulil 2020 a muudeti seltsi põhikirja. Sõnastati muuhulgas ümber eesmärgid.

Seltsi tegevuse eesmärgiks on Holstre piirkonna seltsielu edendamine, looduse ja kultuuripärandi säilitamine ning kodukandi harmoonilisele arengule kaasaaitamine; sotsiaalse, majandusliku, kultuurilise infrastruktuuri arendamine ning piirkonna elanike huvide esindamine ja kaitsmine.

Tegevuse eesmärgist tulenevalt on Seltsi ülesanded: 2.1. piirkonna arenguprioriteetide määratlemine, arengukava koostamine ning selles kavandatud tegevuste elluviimine; 2.2. ettepanekute tegemine kohalikule omavalitsusele külakogukonna ja elukeskkonna küsimustes ja koostöö edendamine kohaliku omavalitsusega; 2.3. Holstre magasiait-külamajas tegevuste võimaldamine seltsi liikmetel ja kogukonnal; 2.4. piirkonna ajaloo uurimisele, kogumisele ja jäädvustamisele kaasaaitamine, kroonika pidamine 2.5. piirkonna arengule kaasa aitavate ürituste, kursuste, koolituste ja infopäevade korraldamine ja vahendamine; 2.6. rahaliste ja muude vahendite hankimine kogukonna hüvanguks; 2.7. säästva arengu, heakorra ning loodushoiu põhimõtete realiseerimine; 2.8. koostöö arendamine Holstre kooliga ja piirkonna asutuste ning ettevõtetega 2.9. igakülgse koostöö arendamine teiste sarnase eesmärgiga ühenduste ja organisatsioonidega Eestis ja teistes riikides.

Juhatus on kolmeliikmeline.

Kodanikuühiskonna Sihtkapital toetas Kohaliku Omaalgatuse Programmi kaudu 2021 a lõpus kokku summas 8900 eurot. Tegevused toimusid 2022 aastal. Soetati kino jaoks inventari,korraldati mitmeid sündmusi (lastekaitsepäev, rattaõpe, kogemusreis Virumaale, matkaraja talgud ning kinoõhtud).

2022 aasta lõpus laekusid rahastused Kodanikuühiskonna Sihtkapital toetas Kohaliku Omaalgatuse Programmi kaudu "Aida heli ja valguse" inventari soetuseks 4 000 eurot ning "Lapsed suusatama" tegevuse jaoks 2 061 eurot. Tegevuste teostumine jäi 2023 aastasse.

Viljandi vallalt saadi toetust kokku 18 142 eurot. Toetus kasutati 2022 a ära Holstre järveäärsele alale parkla laienduseks ja sündmuste korraldamiseks aga Holstre kaevu taastamiseks ning mõnede sündmuste korraldamise vahendite kasutamine jäi 2023 aastasse.

Siseministeeriumi kaudu saadud toetusega, 10 000 eurot, soetati ja paigaldati Holstre järvele veebatuut.

Holstre Külaselts taotles 2022 a LEADER meetmest toetust Holstre mägede matkaraja rajamiseks koos informatiivsete, piirkonna ajalugu ja inimesi kajastavate interaktiivsete tahvlitega. Raja valmimine jääb 2023 aastasse. Esialgne kogumaksumus 32 040 eurot, millest toetust taotleti 28 836 eurot. Kuna meetme eelarveliste vahendite summa ei olnud piisav maksimummahus rahastuseks siis tegi Mulgimaa Arenduskoda ettepaneku omafinantseeringu suurendamiseks c 4000 euro võrra. Selts nõustus vähendamisega ning lõplikuks toetussummaks kujunes 24 965,56 eurot. Küsiti uuesti pakkumisi, et saada soodsamalt samad tegevused teostatud. Tänu soodsamale pakkumisele saab kavandatud tegevused plaanipäraselt teostada.

Holstre Külaseltsil palgalisi töötajaid ei ole. Juhatusele tasu ei maksta. Kõik tööd tehakse vabatahtlikus korras.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.