JOHANNES CIMMERMANNI ALTMÕISA SELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 221 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommente

JOHANNES CIMMERMANNI ALTMÕISA SELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 221 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,9 punktiga ja kommenteeritud 189 korda.

Tegevusaruanne 2022

Johannes Cimmermanni Altmõisa Selts jätkas 2022 aastal varasemaid tegevusi.

Selts teeb jätkuvalt koostööd kohalike külaseltsidega ja KOViga. Arendatkse kogukondlikku tegevust, on tekkinud karjamõisas koos käivad kohalikud grupikesed. Iga-aastane lipuheiskamine Vabarriigi aastapäeeval koos pärastise vastuvõtuga karjamõisas on toimunud sellest saati, kui karjamõis on renoveeritud. Sel aastal korralds selle kohalike taluperenaiste grupp. Karjamõis on erinevate töötubadega osa võtnud avatud talude päevadest, Läänemaa toidunädalast jne.

Karjamõisa renoveerimistöödega on jõutud esimese etapi lõpuni, täiendusi-parandusi tehakse seltsi vahenditega pidevalt edasi. Ehitati roogkatus ja paigaldati katuseaknad. Lagi on villaga soojustatud mis tagab väiksemad küttekulud. Järgnevalt on maja teine korrus plaanis välja ehitada, et saaks pakkuda rohkem ruumi kogukondlikeks tegevusteks ja neid ruume ka välja rentida, et oleks finatsiline tugi muudeks tegevusteks olemas.

Augustis korraldati koos Johannes Esto Ühinguga Altmõisa külalistemajas vaimulikud harjutused kolmekümne esimest korda. Samuti toimus samas traditsiooniline aastalõpuüritus/seminar peredele ja noortele vabatahtlikele.

Kohaliku toidu tutvustamiseks korraldati karjamõisa köögis õpitubasid.

Karjamõisa ruume renditakse erinevate koolituste ja seminaride läbiviimiseks aste sünnipäevadeks, väärikate kogukonnaliikmete juubeliteks jne. Karjamõis oma lihtsa kodususega on selleks just sobiv keskkond, inimesed lahkuvad siit rahulolevatena.

2022 aasta advendiajal toimus koostöös Haapsalu linnaga neljandat korda jõulumaa Tuuru karjamaõisas. Jõulumaal esines erilise külalisena ka muinasjutuvestja Piret Päär, teda tulid kuulama peale lasteaialaste nii gümnasistid kui täiskasvanud inimesed.

Johannes Cimmermanni Altmõisa Selts on jätkuvalt tegutsev mittetulundusühing.

Johannes Cimmermanni Altmõisa Seltsis töötas aastal 2022 1 inimene, kelle palgafond oli 8 214 eurot.

Juhatuse liikmed tasu ei saanud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.