TALLINN, PUNANE TN 57 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 303 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TALLINN, PUNANE TN 57 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 303 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

TALLINN, PUNANE TN 57 KORTERIÜHISTU majandusaasta 2022

Juhatuse tegevusaruanne

TALLINN, PUNANE TN 57 KORTERIÜHISTU, reg nr 80031925, põhitegevusalaks on Punane 57 elumaja ja maatüki ühine majandamine ja haldamine.

Korteriühistu tööd korraldas juhatus. KÜ LPT juhatusse kuuluvad liikmed: Pavel Boger (kuni korteri müümiseni), Natalja Mjalitsina, Tiiu Põlm,

Pille Raud, Aleksandr Vassin.

Korteriühistu juhatuse tööd korraldas juhatuse esimees.

Korteriühistu juhatus on juhindunud oma tegevuses Tallinn, Punane tn 57 korteriühistu põhikirjast. Deklaratsioonid Maksu- ja Tolliametile esitas raamatupidaja Tatjana Tamm, maksed arvelduskontolt tegi juhatuse liige Pille Raud. Juhatuse koosolekud on protokollitud.

Juhatuse poolt on kokku kutsutud korteriühistu üldkoosolek ühel korral. Korteriühistu koosolekul arutati aktuaalseid majarahva probleeme, hinnati senist tegevust ning võeti vastu otsuseid edaspidiseks. Koosolekud on protokollitud, allkirjastatud koosoleku juhataja ja protokollija poolt.

Majaelanike esitatud avaldustele on kirjalikult vastatud ning probleemidele lahendus leitud. Juhatus on regulaarselt vestelnud võlglastega ning on koostanud teatisi üürivõla sissenõudmiseks KÜ liikmetelt. Pankadele ei ole väljastatud ühtegi nõudmist varaliste õiguste ja kohustuste kohta korteriühistu ees.

KÜ LPT arvelduskonto on avatud Swedbangas, kontonumber on EE802200001120229443. Swedbangas on sõlmitud ka Internetipanga leping.

Tööjõukulud 2022 aastal 6 280 eurot.

Korteriühistul olid sõlmitud lepingud järgnevate firmadega: - Utilitas AS; - Eesti Energia AS; - 220 Energia OÜ; - Tallinna Vesi AS; - Swedbank; - Eesti Korteriühistute Liit.

Prügivedu teostab AS Eesti Keskkonnateenused.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.