RAE VALD, JÜRI ALEVIK, KASEMÄE TN 6 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 254 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

RAE VALD, JÜRI ALEVIK, KASEMÄE TN 6 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 254 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriunhistu Kasemäe 6 on mittetulundusunhing, mille eesmanrgiks on elamu ja selle juurde kuuluva maa unhine majandamine ja unhistu liikmete unhiste huvide esindamine. Korteriunhistu tonond korraldab juhatus, mis on viieliikmeline.

KUn Kasemäe 6 vahendab AS Elvesolt ja Eesti Keskkonnateenused AS'lt ostetavat kommunaalteenust unhistu elanikele. AS Elveso pakutavad teenused on: soojusenergia, vee- ja kanalisatsiooni ja elektri mununk ning vastavate sunsteemide remonttonond. Eesti Keskkonnateenused

AS-ga on sonlmitud prungiveo teenuse leping. Korteriunhistu ei taotle teenuste vahendamisega kasumit, vaid on loodud majaelanike paremaks teenindamiseks.

Seisuga 31.12.22 oli KUn Kasemäe 6 palgal 1 tonontaja, kojamees. Maja haldamise ja remondiga seotud tonondeks ostetakse teenust sisse vastavalt teostatavate tononde iseloomule ja vajadusele. Remonti teostatakse unldkoosolekul kokkulepitud tanhtsuse janrjekorras voni vastavalt tononde kiireloomulisusele (avariiremont).

2022. aasta lõpp kujunes ühistule keeruliseks, sest korteriühistu finantsarvestuses oli tehtud olulisi vigu. 2022. aastal tõusid mitmed sihtmaksete hinnad, kuid elanikele vahendatavate teenuste hindasid ei korrigeeritud õigeaegselt ning korteriühistul tekkisid raskused kohustuste täitmisega.

Korteriühistu finantsarvestusele on lähenetud äriühingu spetsiifikast lähtudes, pidades põhivara arvesust, sihtotstarbeliste tasude arvestus puudus, reservkapital ei vastanud nõuetele jne.

2023. aasta alguses vahetus korteriühistu raamatupidaja, kelle poolt esitatud parandused on majandusaasta aruandesse sisse viidud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.