PIHTLA JAHISELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 815 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

PIHTLA JAHISELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 815 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

PIHTLA JAHISELTS kasutab Pihtla Jahipiirkonda Saaremaal. Selts tegeleb lisaks ulukipopulatsiooni majandamisega ka ulukihooldusega, jahi järelvalvega, samuti jahilaskmisega kui spordialaga ja biotehniliste tööde läbiviimisega.

Jahiseltsi tööd korraldab juhatus. Juhatus on 7-liikmeline. Juhatuse tööd juhib juhatuse esimees.

Töölepinguga töötavaid isikuid ei ole. Juhatuse esimees juhatuse liikme tasu ei saa.

Seltsi liikmed osalevad aktiivselt maakonnas toimuvatel jahindusega seotud üritustel.

Juhatuse tasemel tehakse tihedat koostööd teiste jahiseltsidega. Korraldati ise ja osaleti erinevatel jahtidel koolitustel ja õppepäevadel.

Küttimiskohustuste täitmiseks korraldati jahiseltsi sees ka mitmeid ühisjahte, milles osalesid erinevate gruppide liikmed.

Pihtla Jahiselts täitis kõik jahindusnõukogu poolt ette antud küttimiskohustused ja pidas suuresti kinni ka soovitatud struktuurist. Punahirve küttimisel oli struktuur liialt pullide poole kaldu, kuid maakonna lõikes oli see korras.

Põllu ja metsameeste tehtud olulised ulukikahjud puuduvad.

2022. aasta jahihooajal tegutseti ka aktiivselt trofeede valiklaskmisega. Valiklaskmise tulemustega võib üldiselt rahule jääda, tulevikus loodame siiski, et jahimees teeb kõik oma lasud kaalutletult ja tulevikku vaadates.

Suur töö tehti ära jahinduslike lepingute sõlmimisel maaomanikega, Tänaseks kaetud lepingutega üle 60% maadest.

Keskonnaamet pikendas Pihtla Jahiseltsiga piirkonna kasutusõiguse luba 10 aastaks

Jõudsime lõpusirgele jahiseltsile nahastamisruumi ja esmatöötlemisruumi (köögi) ehitamisega Pihtla Hobikeskuses. Selleks saime olulist tuge Pria ja Leader toetustest.

Ruumide kasutamiseks on sõlmitud koostöölepe MTÜ- ga Saaremaa Korvpall kellele hoone kuulub.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.