RAE VALD, LAGEDI ALEVIK, BETOONI TN 15 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 110 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

RAE VALD, LAGEDI ALEVIK, BETOONI TN 15 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 110 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ Mägimänd (KÜ Betooni tn 15, Lagedi) 2022.a. majanduslik olukord oli stabiilne. Ühistu võlanõuded liikmete vastu olid minimaalsed. Põhilised nõuded olid koostööpartnerite vastu. Ühistu suutis teenindada kõiki oma kohustusi.

Ühistu lõpetas suure energiasäästliku maaküttesüsteemi väljaehitamise. Vaatamata kõrgele elektri hinnale olid soojusenergia kulud kaks korda väiksemad võrreldes eelmiste sarnaste kütteperioodidega.

Suurimad remondimaksete kulud olid pangalaenu tagasimaksed koos intressidega, maaküttesüsteemiga kaasnevad ehituskulud.

Ühistu juhatus koosnes 2 liikmest. Ühistu tööd aitas juhtida lepinguline majahaldur.

Juhatuse liikmed töötasu ega rahalist kompensatsiooni ühistult ei saanud. Ühistul puudusid palgalised töötajad. Kõik teenused osteti sisse lepingulistelt koostööpartneritelt.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.