TARTU LINN, ANNE TN 61 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 589 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

TARTU LINN, ANNE TN 61 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 589 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

KÜ ANNE 61 2022 A. MAJANDUSAASTA TEGEVUSARUANNE

Korteriühistu eesmärgiks on Anne 61 elamu ühisosade ja selle juurde kuuluva maa ühine majandamine ning seoses sellega ühistu liikmete ühiste huvide esindamine, samuti ühistu liikmetele seoses eluruumide kasutamisega teenuste osutamine ja vahendamine.

Korteriühistu Anne 61 tegevust 2022. a juhtis seitsme liikmeline juhatus. Juhatuse volitatud liikmena töötas Anne Valk, bruto tasu oli 2022.a 600.-EUR ühes kalendrikuus ja neto tasu oli 480.00 EUR vastavalt kinnitatud üldkoosoleku otsusele ja majanduskavale. Töölepinguga töötas trepikodade koristaja-majahoidja, raamatupidaja. Juhatuse liikmele tasutakse vastavalt üldkoosoleku otsusele tehnilise konsultandi teenuse eest igakuiselt netotasuga 80.-€ ja ühele juhatuse liikmele tasutakse vastavalt üldkoosoleku otsusele ühekordselt parkla küsimustega lahendamise eest ja netotasu 180.-€. . Mõlemad otsused on kinnitatud üldkoosoleku poolt ja kajastuvad majanduskavas.Juhatuse koosolekud toimusid vastavalt vajadusele telefoni ja meili teel.

Arutati aasta jooksul järgmisi probleeme : 1. Informatsioon suuremate remonttööde teostamise kohta.

2. 2022 majandusaasta majanduskava arutelu 3. Majahoidjale lisatasu maksmine igaastase lehekoristuse ja suuremahulise konteinerite täitmise eest 2022.a. majandusaastal teostati järgmisi hooldus-ja remonditöid: 1. Elamu liftide tehniline ülevaatus.

2. Teostati elamu hooldust ja avariilisi remonttöid 3. Suuremaks tööks oli elamu sokli ja vundamendi soojustus 2023.a. on plaanis 1. Elamu liftide tehniline ülevaatus 2. Soojasõlmede renoveerimine

Tegevusaruande koostas

Juhatuse volitatud liige

Anne Valk

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.