PÄRNU LINN, ÕHTU PÕIK 2 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 210 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

PÄRNU LINN, ÕHTU PÕIK 2 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 210 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Pärnu linn, Õhtu põik 2 korteriühistu on asutatud 17.09.1998 asutamise üldkoosoleku otsusega. Vastavalt 11.02.2021 kordus üldkoosolekul kinnitatud põhikirjale on Ühistu eesmärgiks korteriomandite kaasomandi eseme valitsemine. Ühistu valitseb aadressil Pärnu maakond, Pärnu linn, Pärnu linn, Õhtu põik 2 asuvat elamut ja selle juurde kuuluvat maatükki.

Korteriühistu kogub rahalisi vahendeid ja vahendab teenuseid. 2022 aastal osteti teenuseid järgmistelt lepingulistelt tarnijatelt ja teenusepakkujatelt: Ragn-Sells AS (jäätmekäitlus), Eesti Energia AS (võrguteenus), Elektrum Eesti OÜ (elektrienergia), Pärnu Vesi AS (vesi ja kanalisatsioon), Gren Eesti AS (soojusenergia), AB Lietuvos draudimas Eesti filiaal (kaasomandi vara- ja vastutuskindlustus),

Korteriühistuekspert OÜ (valitsejateenus, raamatupidamine ja heakord). Korteriühistut esindab valitseja Korteriühistuekspert OÜ.

Korteriühistu kogub rahalisi vahendeid haldus-, hooldus- ja remondifondi nime all. Haldusfondiga kaetakse haldusteenuse (ka juhataja, halduri, juhatuse esimehe) ja raamatupidamisteenuse (ka raamatupidaja) tööjõu- ja tegevuskulud, mis jaotatakse vastavalt kinnistusraamatusse kantud eluruumide ja mitteeluruumide m² alusel. Hooldusfondiga kaetakse hoone ja kinnistu hooldamiseks vajalikud kulutused sh sise- ja väliskoristusele tehtavad tööjõu- ja tegevuskulud, tehnosüsteemide hoolduseks tehtvad kulutused, vara- ja vastutuskindlustusega seotud kulutused. Hooldusfondi kulu jaotatakse vastavalt kinnistusraamatusse kantud eluruumide ja mitteeluruumide m² alusel. Remondifondiga kaetakse hoone ja kinnistu remont-, renoveermis-, rekonstrueerimis- ja ehitustööd. Remondifond jaotatakse vastavalt kinnistusraamatusse kantud eluruumide ja mitteeluruumide m² alusel.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.