JOHANNES ESTO ÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 262 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

JOHANNES ESTO ÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 262 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Johannes Esto Ühing tegutseb peamiselt sotsiaaltöö alal, pakkudes oma käsutuses olevates ruumides koostöövõimalusi paljudele ühingutele.

Johannes Esto Ühing on teinud koostööd Tähtvere Avatud Naistekeskusega ruumide võimaldamisega nõustamisteks ja ürituste korraldmiseks lähisuhtevägivalda kogenud naistele ja nende lastele.

Alates maist 2017 anti koostöölepingu aluse I korruse ja varjupaiga ruumid Tähtvere Avatud Naistekeskuse kasutusse seoses koolitusprojekti elluviimisega. Tähtvere Avatud Naistekeskus tagab kommunaalkulude ja maja kasutamisega tekkinud kulude hüvitamise Johannes Esto

Ühingule, rentides maja välja erinevatele gruppidele, mis vastavad oma spetsiifika poolest Johannes Esto Ühingu tegevuse eesmärkidele.

Johannes Esto Ühingus maja kasutasid 2022 koos erinevad grupid. Renditi välja ruume terapeutidele ja koolitusgruppidele jne.

2022 aastal on toimunud Johannes Esto ruumides Ukraina heategevuslikke puhveteid kogukonnale, et saada vahendeid Ukraina võitlejate toetamiseks rinnetel. Oleme loonud kontkte Saksamaal, kelle kaudu on laekunud raha abistamaks Ukrainat. Johannes Esto Ühingu ruumides käib koos Ukraina klubi iga nädal laupäeviti Tähtvere Avatud Naistekeskuse korrraldusel.

Ühingu ruumides on avalikkusele vaatamiseks olnud kohalike kunstnike näitusi.

Seda suunda kavatseme jätkuvalt soosida, sest see avab maja rohkem kogukonnale.

Plaanis on välja ehitada keldriruumid, mis avaks suuremaid vüõimalusi erinevatee gruppidele tegevusteks.

Jätkasime vaimulike harjutuste korraldamist täiskasvanutele. Augustis toimus meditatsioonilaager Altmõisa külalistemajas 31. korda ja see jätkub.

Johannes Esto Ühing kavatseb jätka sotsiaalvaldkonna toetamist, aga suunad võivad muutuda. Koostööd oleme hakanud tegema Oskar Alliku

Koduga, kes abistab raskes psüühilises seisundis noorukeid miljööteraapiat kasutades. Selleks sobib Johannes Esto maja hästi oma asukohalt ja interjöörilt.

Johannes Esto Ühing on jätkuvalt tegutsev mittetulundusühing.

Ettevõttes töötas 2021 aastal 1 inimene, tema töötasu koos maksudega oli 14 608 eurot.

Johannes Esto Ühingu juhatus on kaheliikmeline ja juhatuse liikmed ei saa tasu.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.