ELVA VALD, HELLENURME KÜLA, POPULUSE KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 312 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

ELVA VALD, HELLENURME KÜLA, POPULUSE KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 312 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Meenutuseks - korteriühistu “Pappel” alustas tegevust 23.07.1996.aastal (ettevõtteregister nr 33821249). Äriregistrisse kanti õigusjärglasena mittetulundusühing korteriühistu “Populus” (pappel ladina keeles) 12. novembril 1998.a. Korteriühistu (KÜ) liikmeteks on kuue korteriomandi 2 kuus omanikku. Ridaelamu (ehr kood 111030008, korteriomandite üldpind kokku 477 m ) ehitusaastaks on 1982.a. KÜ tegevusalaks on elamu ühine majandamine ja liikmete huvide esindamine. Tegevust juhib kuueliikmeline juhatus. Põhikiri on vastu võetud KÜ üldkoosolekul 13.

juulil 1998.a. 2014. aastal teostati elamu renoveerime (vahetati katus, soojustati pööning, fassaad ja sokkel, paigaldati vihmaveetorustik, ventilatsioon jm). SA Kredexilt saadi siis 25% toetust (s.o.

27525 eur) renoveerimistöödele. 2015. aastast on tänu maja ette paigaldatud drenaazile kõik keldrid kuivad. 2022. aastal jätkati SWEDBANK AS-le 20-aastase laenulepingu (nr 14-013/75-JI, kuni 31.01.2034) kohustuste täitmist, tagasimaksetega. Samuti SA Kredex käenduskohustuse tagasimaksetega. Iga-aastase kohustusena esitatakse pangale (ku@swedbank.ee) kindlustuspoliisid ja finantsaruanded. Käendajale, SA-le Kredex esitatakse aga iga aasta 20. jaanuariks elamu eelmise aasta energiakulude aruanne toetuseandja poolt kehtestatud vormil.

KÜ tegeles ka sel aruandeaastal elamu ning selle juurde kuuluva maa haldamise, hooldamise ning vajalike heakorratööde korraldamisega. Territooriumi niitmistööd teostatakse kordamööda korteriomandite omanike endi tööpanusena. KÜ mõtetes on ikka veel prügimaja rajamine, milleni 2023.aastal kohaliku omavalitsuse toetusel ka loodetakse jõuda. 2021.a lõpul sai majaesine kaks tänavavalgustusposti (kohaliku omavalitsuse rajatud), mis 2022.aasta lõpust valgustades ka turvalisust ning mugavust nüüd loovad.

Töötasu juhatuse liikmetele aastal 2022 ei makstud. Samuti ei makstud aastal 2022 kellelegi ka töötasu väljaspool juhatust. Tulud ja kulud ning majandustehingud on kajastatud tekkepõhiselt, tulude ja kulude vastavuse printsiibist lähtudes. Tuludest on maha arvatud tegelikult tehtud kulud, mis on siiani kõik tähtajaliselt tasutud. KÜ arvete laekumine aruandeaastal on toimunud hästi, osa liikmeid on tasunud ka ettemakseid.

Ly Voolaid, juhatuse esimees

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.