LANGEVARJUKLUBI DROPZONE EESTI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 434 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommente

LANGEVARJUKLUBI DROPZONE EESTI MTÜ hetkeolukord

Juba 434 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 15 korda.

Tegevusaruanne 2022

Langevarjuklubi Dropzone Eesti MTÜ on tegutsev alates 1995 aastast ja avalikes huvides mittetulundusühinguna vaba algatuse alusel tegutsev vabatahtlik ühendus, mittetulundusühinguna tegutseb alates 1998 aastast.

Langevarjuklubi Dropzone Eesti MTÜ eesmärgid ja põhitegevus on suunatud langevarjuspordi harrastamisele ja oma liikmetele vaba aja sportlikuks veetmiseks tingimuste loomisele.

Klubi ühendab langevarjuspordi vastu huvi tundvaid ja sellega tegelevaid või selle spordiala arendamisest ning toetamisest huvitatud füüsilisi ja juriidilisi isikuid. Klubi juhindub oma tegevuses Eesti Vabariigis kehtivatest õigusaktidest, nendega kooskõlas kehtestatud muudest aktidest ja otsustest, põhikirjast ja Eesti Spordi Hartast.

Langevarjuklubi Dropzone Eesti MTÜ rajab kõik oma suhted riiklike ja teiste institutsioonidega nii kodu- kui välismaal reeglina lepingulisel alusel.

Majandustegevuse kaudu tulu saamine ei ole Klubi põhitegevus. Klubi tulu kasutatakse põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks, tulu liikmete vahel ei jaotata.

2022. aastal Langevarjuklubi Dropzone Eesti MTÜ jätkas aktiivset tegevust põhitegevusalal langevarjuhüpete organiseerimisel ja spordi edendamisel.

Raamatupidamiskohustuslase finantsseisundi ja majandustegevuse hindamisel 2022. a. olulisteks sündmusteks on majandusaastal toimunud langevarjuhüpete treeningud ja aktiivne võistlustel osalemiste organiseerimine, samuti on korraldatud ettevõtetele demoesinemisi.

Langevarjuklubi Dropzone Eesti MTÜ on sõlmitud lepingud lennufirmaga ja teiste langevarjuspordiga tegelevate klubidega. Põhitegevusega seotud kulud on lennuki rendilepingu alusel makstavad tasud, milleks kasutatakse vahendeid langevarjuhüpetes osalevate klubiliikmete poolt makstavatest liikmemaksudest.

Langevarjuklubi Dropzone Eesti MTÜ aruandeaasta tulud moodustasid 78516 eurot ja tulemiks kujunes 10204 eurot .

Langevarjuklubi Dropzone Eesti MTÜ on üks juhatuse liige. Andmed töötasu kohta on toodud majandusaasta aruande lisas.

2023. aastal planeeritakse jätkata aktiivset langevarjuspordi tegevust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

KINGI PARIM KINGITUS LEMMIK INIMESELE

Soovite teha originaalne ja unustamatu kingituse? Langevarjuhüpe on kõige meeldejäävam kingitus maailmas, millest arvatavasti unistab igaüks. Sul on suurepärane
dropzone.ee

Dropzone Estonia uus koduleht

Tere tulemast. Alatest 2014 uuendasime meie Dropzone Estonia uus koduleht, loodame et te lejate kõik vajalik info ja surfamine on fun ja mugav. Kui tekkis küsim
dropzone.ee

Uus veebileht

Meil on hea meel esitleda teile meie uut kodulehte. Loodame, et leiate kõik vajaliku ja huvitava info teie jaoks siit üles. Lisaküsimused esitage kontaktlehel t
dropzone.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.