VILJANDI AUTOM MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 696 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommente

VILJANDI AUTOM MTÜ hetkeolukord

Juba 696 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 46 korda.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ VILJANDI AUTOM

TEGEVUSARUANNE 1. jaanuar 2022 kuni 18. juuni 2023

MTÜ Viljandi Autom juhindub oma tegevuses Eesti Vabariigis kehtivast seadusandlusest ja oma põikirjast.

Viljandi Autom on vabatahtlikkuse alusel ühinenud auto-motost ning selle populariseerimisest ja arendamisest huvitatud inimeste sõltumatu ja iseseisev mittetulundusühing, mis tegutseb isemajanduse ja finantseerimise printsiipidel.

Viljandi Automi eesmärk on parandada liikluskultuuri ja teostada mootorsõiduki juhtide väljaõpet. Teostame liiklusalaseid konsultatsioone.

Korraldme liikmetele ja huvilistele liiklusalaseid loenguid, konsuldatsioone, liiklusviktoriine ja muid sportlik-meelelahutuslikke üritusi ning võimaluse korral finantseerime seda( kui koroona piirangud seda lubavad).

MTÜ Viljandi Automi 2022 aasta käive veidi suurenes, võrreldes eelmise aastaga.

Sellel aastal autokool jätkas osalemist kaitseväe koolitamisel. Tööde teostamiseks tuli kaasata alltöövõtjaid Viljandi Kutseõppekeskus. Kaitseväe koolituse hinnad on üsna omahinna lähedased, mis ei võimalda sellelt tegevuselt kasumit eriti loota kuid kindlustab õpetajatele pideva töö. Koroona piirangud ja õpilaste haigestumised olid suureks takistuseks õppetöö korraldamisel.

Autokoolil on kaasaegne õppetehnika, mis võimaldab sõiduõpet läbi viia väga erinevat tüüpi autodega ja tutvustada kaasaegset tehnikat (ka elektriautot). Koolituste läbiviimiseks on koolil oma suur õppeklass ja õppeväljak.

Nüüd on võimalik seal ka A-kat sõiduõpet ja sõidueksameid läbiviia.

Autokooli õppekvaliteet ja konkurentsivõime on head. Autokool õpetab A-,A1-, A2-,: AM-, B-,BE-,C1- ,C1E-,C-,CE-,D- ja T- kategooria mootorsõidukijuhte

Tugevad põhiväärtused ning targad otsused on autokoolil aidanud läbi aastakümnete kasvada ja areneda suurimaks autokooliks Viljandimaal.

Aastal 2023 tuleb ilmselt arvestada käibe langusega B-kategooria osas sest (elanike) arv maakonnas pidevalt väheneb ja lisaks on eriolukorrast tingitud piirangud olnud koolitustele suureks takistuseks. Kaks õpetajat on jõudnud pensioni ikka ja töötavad ainult osalisetööajaga. Kindla tunde ja stabiilsuse annab headel aegadel soetatud kaasaegne õppetehnika ja kooli oma klassiruum, sest enam ei pea tasuma ruumirenti ega liisingu makseid. Kõik vajlik on autokoolil edukaks tegutsemiseks olemas, mida hindavad ka õpilased väga kõrgelt.

MTÜ Viljandi Autom eesmärgiks on järgmisel majandusaastal säilitada stabiilsus ja konkurentsivõime. Õppeseminaridel ja koolitustel omandatud teadmised aitavad säilitada õppetöö kõrge kvaliteedi.

MTÜ Viljandi Automis töötas 2 töötajat, tööjõukulud kokku 32066 eurot, juhatuseliikmeid on kolm, juhatuseliikmetele töötasu ei makstud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.