PÄRNU LINN, ESPLANAADI TN 2A KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 407 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

PÄRNU LINN, ESPLANAADI TN 2A KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 407 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Koidula tegevuse eesmärgiks on korteriomandite osaks olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade heaperemehelik majandamine ja korteriühistu liikmete ühiste huvide esindamine.

Korteriühistu igapäevase haldamisega tegeleb kaheliikmeline juhatus, selle tööd korraldab juhatuse esimees.

Juhatuse esimehe tasu oli kokku 1900 eurot, sotsiaalmaksudeks arvestati 660 eurot. Teistele juhatuse liikmetele tasusid ja hüvitisi ei makstud.

Juhatus lähtus oma tegevuses üldkoosoleku poolt kinnitatud majanduskavast 2022.aasta kohta, korteriühistu ettevõtlusega ei tegelenud.

Remondifondist kulutati 2022. aastal kokku 1209 eurot.

2023. aasta tegevused lepitakse kokku korteriühistu omanike üldkoosolekul kus koostatakse majanduskava 2023, mille alusel ühistu juhatus koostab oma tegevuskava 2023. aastaks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.