ÜLIÕPILASKORPORATSIOON LEOLA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 292 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

ÜLIÕPILASKORPORATSIOON LEOLA MTÜ hetkeolukord

Juba 292 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkas korporatsioon Leola oma põhikirjaliste eesmärkide täitmist. Vahendeid selleks saadi liikmemaksudest, liikmete annetustest ja kinnisvarainvesteeringute tulust.

Liikmetele korraldati mitmeid nii traditsioonilisi (Leola aastapäevaüritused, EV aastapäeva ning volbriöö tähistamine) kui ka ühekordseid üritusi (spordivõistlused, kultuuriüritused, üritused teiste akadeemiliste organisatsioonidega). Ürituste kulud kaeti nii osavõtumaksudest kui aasta jooksul laekunud annetustest. Alates 2015. aastast kuulub kommersi repart liikmemaksu sisse, mille tõttu otsesed tulud ürituste korraldamisest ei kata ürituste kulusid. Igapäevased tegevuskulud kaeti liikmemaksudest ja renditulust.

2022.a veebruaris müüdi MTÜ-le kuulunud kinnisvara, millest laekunud vahendeid kasutatakse põhikirjaliste eesmärkide täitmiseks.

Aasta lõpus algatati projekt noortele erinevate elukutsete ja praktikakohtade tutvustamiseks (peamiselt videote vahendusel). Selleks taotleti ja saadi ka Haridus- ja teadusministeeriumi projektirahastus summas 4800 eurot. Projektiga alustati 2022.a lõpus, täies mahus peaks see valmima 2023.a esimeses pooles.

Tegevusaasta tulemiks kujunes 55 229 eurot.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.