RIDALA PÕHIKOOLI SPORDIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 32 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

RIDALA PÕHIKOOLI SPORDIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 32 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Spordiklubi liikmeid seisuga 30.12.2022 – 35

Ridala Põhikooli spordiklubi on Läänemaa Koolispordi Liidu liige.

I. SPORDIRINGID 1. Sportmängud VI -IX klass - 12, juhendaja Pille Raudsepp 2. Üldfüüsiline I -V klass – 22, juhendaja Pille Raudsepp 3. Ridala spordiklubi treeningrühm – 21 õpilast, juhendaja Silvi Kurisman.

II. SPORDI JA LIIKUMISÜRITUSED KOOLIS 1. Veebruar – vastlapäeva korraldamine – osa võttis 120 õpilast ja 25 lasteaia last.

2. Veebruar - Läänemaa KSL võistlus „Tähelepanu Start“ korraldamine. Osales kolm võistkonda, kokku 48 õpilast.

3. Veebruar – Läänemaa KSL minivõrkpallivõistluse korraldamine. Tüdrukute võistkondi 4 poiste võistkondi 6. Kokku 70 õpilast.

4. Märts - Kooli esivõistlused suusatamises – osa võttis 21 õpilast.

5. Kooli esivõistlused sulgpallis – osavõtjaid 35.

6. Märts – Tervisenädala korraldamine koolis. Korraldati liikumisvahetunde ja anti teadmisi toitumisest ning liikumise vajadusest. Osa võtsid kogu kooli õpilased.

7. Aprill – kooli esivõistlused saalihokis. Osa võttis 6 võistkonda, kokku, 36 õpilast.

8. Aprill - Ridala 26. jüriööjooks – osavõtjaid 61.

9. Mai – Orienteerumismäng – osa võtsid IV – IX klassi õpilased.

10. September - Spordinädala korraldamine – osa võtsid kõik kooli õpilased ja lasteaia lapsed.

11. Kooli spordiklubi sporditegevust toetasid klasside matkad ja teised liikumisega seonduvad üritused.

III. OSAVÕTT LÄÄNEMAA KOOLISPORDI LIIDU VÕISTLUSTEST

Osaleti järgmistel aladel ja erinevates vanusegruppides: maapõhikoolide kergejõustiku mitmevõistlus, murdmaajooks, rahvastepall I-III T ja P, rahvastepall IV-V T ja P, „Tähelepanu

Start“ teatevõistlused, lauatennis, kergejõustiku MV, Algklasside Olümpia, VII – IX P saalijalgpall ja õues, IV – VI P saalijalgpall ja õues, VII – IX T ja P saalihoki, VII – IX T ja poisid korvpall, VII – IX T võrkpall, IV – VI T võrkpall, suusatamine, discgolf,

Spordiklubi esindused võistlesid edukalt, teenides mitmeid auhinnalisi kohti võistkondlikult kui individuaalselt. Parima tulemuse tegi IV – V klassi tüdrukute võistkond, kes saavutas Dumle rahvastepalli piirkonnavõistlusel Saaremaal 7 võistkonna osavõtul II koha.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.