AIANDUSÜHISTU STRELA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 76 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

AIANDUSÜHISTU STRELA MTÜ hetkeolukord

Juba 76 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Ajandusühistu Strela on mittetulunduslik vabatahtlik ühendus, mille eesmärgiks on oma liikmete vajaduste rahuldamiseks ühiste kulude korraldamine, ühistu üldkasutatavate teede ja muude üldotstarbeliste objektide rajamine, hooldamine ja uuendamine ning muu ühistu liikmete kasuliku ühise tegevuse korraldamine nende maksete arvel.

Ajandusühistus Strela on 27 liikmet.

2022. aastal ühised kulud moodustasid 313 eurot, s.h. elekrienergia kulud 250 eurot, pangateenused 10 eurot, maamaks 53 eurot.

2022.aasta jooksul ei ole ühtegi palgalist töötajat.

Parendustööde järgi ei ole vajadust ja ei ole ka kavandatud.

Aruande on koostatud 18.05.2023.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.