KEHTNA JAHINDUSKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 743 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

KEHTNA JAHINDUSKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 743 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Üldsõna.

2022/2023 jahihooajal jätkas jahiselts klubilist tegevust oma tavapärases korras. Juhtimise ja jahimajandamise põhimõtted on olnud samad.

Liikmeskond.

Klubil on tänase hetke seisuga 89 liiget ja üks lahkumise avaldus.

Juhatus.

Juhatus tegutseb järgmises koosseisus: Jaanus Kaljula, Tiit Sullakatko, Lembit Vavulski, Jaan Sildoja, Sergei Koolma ja Tarmo Jõulu. Volitused kehtivad veel järgmise hooajal ka.

Lõppenud hooajal on juhatus on klubi asjade aruteludeks koos käinud 2 korral.

Jätkasime koolituste sarja EJS-i poolt arendatava digitaalse jahimajandamise programmi JAHIS ja METSIS jahipidamisõiguse lepingute sõlmimisega.

Hetkeseisuga on sõlmitud lepinguid eraisikutega 61,3 %.

Oktoobris 2022 väljastas Keskkonnaamet Kehtna JK-le jahipidamisõigus järgmiseks 10 aastaks.

Juhatus on arutanud klubile sihtide puhastamiseks võsafreesi ostmist Chapman PRO FM150, mille otsustamine on teha üldkoosoleku kaudu, hind ca 6600 eur.

Seda saaks kasutada nii kõrkjate, heina ja ka 6-7 cm võsa purustamiseks. See suurendab nii jahipidamise kvaliteeti kui ka jahiohutust.

Majandustegevus.

2022/2023 hooajal on klubi sissetulekud 9519 eurot ja väljaminekud 12380 eurot, tegevustulem -on miinus 2891 eurot. Raha on arvel 11392 eurot.

Kokkutulekud ja koosviibimised.

Toosikannus toimus järjekordne jahimeeste kokkutulek, kus Kehtna JK saavutas auhinnalise teise koha. Siiras tänu aktiivsetele osalejatele. Järgmisel aastal toimub jahimeeste kokkutulek Ida-Virumaal, selle osalemise otsustatakse üldkoosolekul.

Ühisjahid.

Jätkasime ühisjahi traditsiooni nii Keava, kui ka Lelle maadel, väiksemad veel Keskuse ja Ohekatku maadel.

Uluki seire ja aruanded.

Klubi on esitanud jooksval hooajal kõik vajalikud aruanded. Teemat veab ja vastutab Lembit Vavulski.

Leping RMK-ga ja EJS-ga.

RMK poolt on meile 17.aprill 2022 saadetud iga-aastane jahimaade kasutuse leping. See on läbi vaadatud ja allkirjastatud 17.aprill 2023. Infoks, et möödunud jahiaastal kahjustusi meie maadel ei esinenud ja seega ka kahjunõudeid. Teemat veab ja suhtleb Tarmo Jõulu.

SAK Lepingut EJS-ga ei ole veel saanud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.