METSKÜLA KULTUURIÜHING MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 406 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

METSKÜLA KULTUURIÜHING MTÜ hetkeolukord

Juba 406 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Metsaküla Kultuuriühing on registreeritud 12.02.1999 aastal. MTÜ Metsküla Kultuuriühingu eesmärgiks on tagada ja arendada

Matsalu lahe lõunakalda piirkonnas elavatele ja suvitavatele inimestele, kogukonna liikmetele, aktiivne kultuuri-, haridus-, spordi- ja seltsielu.

Ühingu tegevuse abil toetatakse piirkonnas vaba aja sisustamist ja tõstetakse elukvaliteeti kodu lähedaste võimalustega loomisega hariduse, kultuuri, spordi ja muudes valdkondades. Eesmärgiks on ka pakkuda võimalusi täiskasvanute ja laste koolitamiseks ja nõustamiseks. Matsalu rahvuspargis asuva kogukonnana toetab ühing ka looduse kaitset ja kohaliku kultuuripärandi hoidu ning säilitamist. Ühingu sihtgrupiks on Matsalu lahe lõunakaldal elavate külade inimesed (ca 300 inimest). Ühingu liikmete arv on 42.

Aastaaruanne kajastab MTÜ Metsaküla kultuuriühing majandustegevust perioodil 01.01.2022-31.12.2022.

2022 aasta oli Metsküla Kultuuriühingu jaoks väga töine ja sündmusterohke. Aasta jooksul liitus seltsiga 12 uut liiget kasvades seega umbes kolmandiku võrra. 14.10.2022 sai ühing Lääneranna valla poolt tänukirja külaelu ja kodukandi kultuuri edendamise eest.

Alljärgnevalt on loetletud 2022 aasta tegevusi:

Rahvamaja renoveerimine

Lõpule said viidud juba eelneval aastal alustatud LEADER projekti raames teostatavad maja renoveerimis- ja arendustööd nagu lae soojustamine ja sanitaarsõlme ehitus. Sellega sai rahvamaja endale lõpuks kauaoodatud kööginurga sooja vee ja kraanikausiga.

Oluliseks edasiminekuks oli ka elektrisüsteemi uuendus ja õuevalgustite paigaldamine. Talgutööde raames sai paigatud katust ja voodrit ning värskendatud siit-sealt maja ja välikäimlate värvi. 2022 sai ka LEADER-ile esitatud uus toetustaotlus katuse renoveerimiseks mis aga kahjuks rahastust ei saanud.

Rahvamaja ümbruse korrastamine

Maja kõrval olevale parkimisalale sai veetud täiendavat killustiku, et oleks ka märjal ajal võimalik kuiva jalaga hoonesse pääseda.

Hoone ümbruses sai teostatud pinnase planeerimise töid, et oleks võimalik tulevikus maja ümbrust niitma hakata. Majale sai soetatud prügikastid ning sõlmitud prügiveo lepingud, kvartaalselt toimub nüüd rahvamaja juurest olme- ja pakendiprügi äravedu.

Sisustuse korrastamine ja täiendamine

Aasta alguses sai kokku pandud ja kasutusele võetud eelmise aastal KOP projekti abil soetatud mängulauad (koroona, lauatennis, lauajalgpall). Talgute raames sai korrastatud tagumine ruum ja paigaldatud asjade hoidmiseks laoriiulid. KULKA toetuse abil sai soetatud mobiilsed ning lihtsalt kasutatavad akudega kõlarid. Annetuste abil sai rahvamaja endale juurde mugavamaid istekohti - diivani ja portsu pehme istumisalusega toole.

Metsküla külaplatsi arendamine 2022 aastal sai külaplats Metsküla Kultuuriühingu tegevuse abil lausa kolm uut täiendust:

Laste mänguväljak (toetus KOP projektist)

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.