RAADIO 7 UCB MEEDIA MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 536 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 26 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

RAADIO 7 UCB MEEDIA MTÜ hetkeolukord

Juba 536 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 26 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

2019. aasta kujunes oodatust paremaks. Oktoobris läbi viidud eraldiseisev annetuspäev näitas, et oleme võimelised selliseid ühekordseid annetusperioode/kampaaniaid veel tegema ja koguma vahendeid erinevate projektide elluviimiseks.

Samuti tegime koostööd Eesti Kirikute Nõukoguga, kellega on läbi viidud erinevaid projekte peretemaatika saadete tegemiseks. Oleme uuendanud oma tehnilist parki ning annetuspäev võimaldas alustada Raadio 7 mobiilirakenduse tootmist, sest leviala muud moodi ei ole võimalik suurendada ja laiendada.

2020. aastal planeerime enda maja soojustamist eelkõige gaasikatla paigaldusega ning siseviimistlustööde tegemisega. Mobiilirakendus raadio kuulamiseks valmis juulis 2020.

2020. aasta osutus kogu maailmale oodatust keerulisemaks, erinevad lock-downid COVID 19 tõttu ja kahanes kohalike annetuste arv, sest inimesed kaotasid töö. Samas, väliannetuste osakaal jäi samaks. Raadio 7 saadete peamine fookus muutus pigem hingehoidjaks ja suunajaks ning avasime eestpalveliini, millele helistajaid on nii palju, et ei suuda ära teenindada. 2020. aastaks kokkulepitud ehitustegevused lükkusid edasi 2021. aastasse.

2022 saab olema kindlasti keeruline, Raadio 7 proovib toimetada nii, et ka keerulised ajad on võimalik üle elada. Arengukavast lähtuvalt on eesmärk hoida või kasvatada annetajate ning annetatud summade mahtu, kas see ka võimalikuks osutub, näitab aeg.

2021 aasta esimesed kuus kuud näitasid positiivset trendi kuid aruande aasta lõpptulem oli negatiivne. Seda seetõttu, et detsembris tabas kinnistut veeavarii ning selle likvideerimiseks tehtud kulutused olid ennenägematud. Samuti oli 2021 sügisel taaskord erinevad piirangud, mis ei võimaldanud samaväärselt inimestel tööd teha ja annetusi anda..

2022 aasta lõpetas MTÜ küll positiivse tulemiga kuid pigem nähakse seda kui kogumist keerulisemateks aegadeks ehk enamus arvestatakse selleks reservi. COVID19 leviku piirangutest tulenevalt on muutunud palju annetajate käitumismuster ning seetõttu on veidi keerulisem näha

MTÜ järgmiste aastate tegevuste kasvu, sest ei ole siiani kindlustunnet, kas senine tegevusmetoodika ja saadete tootmine aitab annetuste najal ka edasi tegutseda.

Raadio 7 toimetus asub Tallinnas ning 2022 aasta lõpu seisuga on töötajaid taandatud täisajale 4, kaastöölisi 20 ringis.

Kristliku sõnumiga raadiosaadete taustainfo on endine- Jumal on iga päev koos meiega kuni aegade otsani.

Raadio7 väljaanne ,,Sõna tänaseks päevaks“ on lugejat toetavate, julgustavate ja inspireerivate usku tunnistavate tekstide kogum, mis kinnitab

Tema headust ja heldust igas elusituatsioonis. Tellijate arv kasvab positiivselt.

Raadio 7 toetub oma saadete põhiteemasid valides Eesti Kirikute Nõukogu korraldatud uurimuste ,,Usust.Elust.Usuelust“ tulemustele. Jätkuvalt on meie prioriteediks peretemaatika. Seetõttu edastasime pere- ja abielu temaatikat aluseks võttes, et perekond kui ühiskonna alustugi saab olla sotsiaalse turvalisuse looja. Inimestevahelised sidemed – vastastikune toetus, sotsiaalne usaldus - tõstavad ühiskonna sotsiaalset sidusust.

See on tee tervema ühiskonna poole. Meie saadete eesmärk on näidata, et lisaks poliitilisele ja kultuuri keskkonnale on sotsiaalse turvalisuse tagamiseks vajalikud kindlad veendumused ja väärtused.

Samas jätkame traditsiooni kajastada igapäevaselt Eestimaa kirikutes toimuvat - andes päevakajalist ja operatiivset infot toimuvast, lisades sellele väärtusttaustinfo ja võimaldada kuulajaskonnal olla seeläbi enam informeeritud ja kaasas aktuaalsete päevasündmustega nii konfessioonide sisesel kui ka ülestel sündmustel.

Raadio 7 on eetris 24 tundi 7 päeva nädalas, mis tähendab traditsioonidega programmi, et täita püsikuulaja ootusi, samas täiendada käsitletavat temaatikat ka uute vaatenurkade ja käsitlustega.

Meie põhitemaatika, millele programm on üles ehitatud, kajastavad Sõna, ajalugu, kunsti ja muusika valdkondi. Iga valdkond jaguneb mitmeteks alaliikideks. Nii võime Sõna all leida nii Piibli tekstide selgitusi kui ka pikemaid ja sügavamaid teoloogilisi arutelusid, aga ka näiteks elamustunnistusi ja muud sarnast. Samas võime kirikutes toimuva paigutada nii Sõna kui ka kultuurielu või ka kirikuelu alla. See tähendab, et ainest käsitleme intergreeritult vastavalt eesmärgile. Selleks on eestimaalase minapildi kujundamine, Jumala nähtavaks tegemine igapäevaelu eri situatsioonides ja valdkondades.

Raadio 7 sihtgrupp on inimesed alates 39-st eluaastast, keskealised - kellede huvi usu vastu on vastavate uuringute tulemustele tuginedes viimase kahekümne aastaga tunduvalt kasvanud. Tagasiside kuulajate poolt on positiivne ja tegijaid julgustav - enam ja enam julgevad kuulajad tunnistada, et just saadete kuulamine, nendest info saamine on neid aidanud leida tee usuni või kinnistanud nad kristliku usu juurde.

Raadio 7 toimetuse kollektiiv on oikumeeniline, ka saadetes kõnelevad inimesed on erinevatest kirikutest. Mitmed sarjad sünnivad koostöös väga erinevate kirikute või kiriklike organisatsioonidega.

Väga positiivne koostöö on olnud Eesti Kirikute Nõukoguga.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Lia Virkus soovitab: karulauk toidulauale

Karulauk on tõeline kevadine vitamiini- ja mineraalainetepomm, ainuüksi C-vitamiini on temas 10–15 korda rohkem kui apelsinis või sidrunis. Karulaugu-fetavõie k
raadio7.ee

Lia Virkus soovitab:Pelmeenisupp

Kuuele Kiirelt ja lihtsalt valmiv argisupp, mida armastavad nii suured kui väikesed. Võid lisada ka muid meelepäraseid köögivilju, mis kodus olemas. 1, 5 l pulj
raadio7.ee

Raadio 7 ülestõusmispühade kava

29.03  SUUR REEDE kell 9 saade Eerik Jõksiga- milline on täna kell 15 algav Püha Risti austamise missa 10.00 Pärast aegade algust: Joosep ja vennad:,ja Jumal pö
raadio7.ee

Ülestõusmispühades on ristiusu kese läbi lunastuse, uussünnis avaldub potentsiaal, mis toob esile muutuse

Suur reede, vaikne laupäev ja ülestõusmispühapäev – kolm väga erineva sõnumiga päeva.  Suur reede  – Jeesuse ristisurm  Kolgata mäel. Vaikne laupäev avab ristis
raadio7.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.