KEHTNA VALD, JÄRVAKANDI ALEV, NÕLVA TN 14 KORTERIÜHISTU

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 93 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad sa

KEHTNA VALD, JÄRVAKANDI ALEV, NÕLVA TN 14 KORTERIÜHISTU hetkeolukord

Juba 93 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Kodule, Kehtna vald Järvakandi alev, Nõlva tänav 14, on asutatud 31.03.1995. aastal.

Korteriühistu tegevuse eesmärk on korraldada 8-korterilise elamu ja sellejuurde kuuluva maatüki ühist majandamist ja korrashoidu ning esindada korteriühistu liikmete huve.

Korteriühistusse kuulub kaheksa liiget. Juhatus koosneb kahest liikmest. Ühistu tööd korraldab juhatus. Töölepinguga töötavaid isikuid ei ole.

Kehtna vald, Järvakandi alev, Nõlva tn14 korteriühistu liikmetele 2022. aastal palka teenistuskohustuste täitmise eest ja muid soodustusi ei ole makstud. KÜ juhtimisteenust pakub OÜ Helisolo. Raamatupidamisarvestuse pidamiseks on sõlmitud leping raamatupidamisteenuste osutamiseks. Raamatupidamisteenust pakub Tiffus Oü.

Remondifondi koguti 2022. aastal 2 378,88 EUR, remondifondi jääk bilansipäeval 31.12.2022 on 4 663,75 EUR.

2022. a. remondifondi arvelt kulutati 420 eurot, mille eest soojustati keldris vanad kanalisatsiooni augud ja lagi, paigaldati keldrisse sundventilatsioonide ette uued ventilatsiooni katted ja viimistleti välisukse põsed ja vahetati katki läinud klaas.

2022. aastal puhastati maja kõik korstnad puhtaks vastavalt Eest vabariigis ettenähtud korrale.

2023. aastal on korteriühistul plaanis uuendada maja parempoolne vee ja kanalisatsiooni süsteem.

Korteriühistu tegutseb jätkusuutlikkuse eesmärgil.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.