RÄPINA VABAHARIDUSE ÜHENDUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 177 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommente

RÄPINA VABAHARIDUSE ÜHENDUS MTÜ hetkeolukord

Juba 177 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Räpina Vabahariduse Ühenduse raamatupidamise korraldamine ja rahaliste vahendite kasutamine toimus vastavalt MTÜ Räpina Vabahariduse

Ühenduse plaanitud kavadele ja eelarvetele 2022 a.

Koolitustegevuse läbiviimiseks on olemas rahaliste vahendite dokumentide arvestus, kirjalikult vormistatud ja allkirjadega kinnitatud.

Koolitustegevuseks laekunud summade kasutamise kohta on vormistatud raamatupidamise kuludokumendid vastavalt läbiviidud koolitustele.

Räpina Vabahariduse Ühenduse ülalpidamiseks ja koolituskulude finantseerimiseks on saadud rahalisi vahendeid Räpina Vallavalitsuselt tegevustoetusena 650 eurot. Koolitustest osavõtjatelt laekus 617 eurot. On arvestatud juhendajale koolituste eest 670 eurot ja raamatupidajale 400 eurot. On tasutud riigimakse töötasudelt 215 eurot. Suuremateks kulutusteks on veel printeri jaoks värvitahma ostmine 225 eurot ja sõidukuludeks 78 eurot. Maksustamisele kuuluvaid tulusid 2022.aastal ei olnud. 2022 aastal raamatupidamise arvestus toimus vastavalt kontoplaanile. Raamatupidamise korraldamiseks dokumendid on nõuetekohaselt täidetud ja olemas. 2022 aastal koolitustegevus eelmise aastaga võrreldes suurenes, sest lisaks Vallavalitsuselt tegevustoetuse saamisele suurenes ka liikmete aktiivsest osavõtust saadud summa.

Räpina Vabahariduse Ühendus on jätkuvalt jätkusuutlik MTÜ, kui saadakse edaspidi tegevustoetusi ja projektitoetusi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.