KAMBJA JAHISELTS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 835 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommente

KAMBJA JAHISELTS MTÜ hetkeolukord

Juba 835 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Kambja Jahiselts tegeles 2022 / 2023 jahindusaastal oma põhitegevusega, milleks on jahindus ja kõik jahindusega seonduv.

Kohustusliku küttimisnormi täitsime põdrale ja metsseale. Metskitse normi ei täitnud, aga liikluses hukkunutega tuli kohustuslik maht täis.

Põtru küttisime 13, metskitse 87, metssiga 40 isendit.

Surnuna leidsime 48 metskitse, 6 metssiga ja 3 põtra.

Väikeulukeid kütiti järgmiselt: 93 kobrast, 19 rebast, 16 kährikut, 4 nugist, 1 kaelustuvi ja 1 saarmas.

Kütitud põtrade nahad soolasime ja andsime üle EJS-ile.

Pidevalt on niidetud ja trimmerdatud Jahimaja ümbrust ja territooriumi.

Sel majandusaastal toimus Kambja jahiseltsi kogupere üritus nn. „Pardipidu“ , Jahiseltsi liikmete Jõulueelne pidulikum koosistumine ja seltsi liikmete ühine tööpäev Jahimaja juures. Tööpäeval mitteosalenud Jahiseltsi liikmed kompenseerisid selle rahaliselt.

Augustikuus toimusid Viidikel Kambja JS meistrivõistlused jahipraktilises laskmises. Sel aastal esimest korda kolmel alal ( siga – vint- ja sileraudne, põder – vintraudne ). Osavõt võistlustest oleks võinud olla aktiivsem.

2022 a. ulukikahjustuste eest esitas RMK Kambja Jahiseltsile kahjutasunõude summas 110 eur. Kahjustuskoht Gaasibaasi all Reolasoos.

Pidevalt on täidetud "Jahises" seirelehti ja vaatluskaarte.

2022 a. aruandeperioodil MTÜ Kambja Jahiselts juhatuse liikmetele töötasu maksnud ei ole.

2022 a. majandusaasta lõpuks on Kambja Jahiseltsi nimekirjas 54 liiget.

Uuel majandusaastal jätkame oma põhitegevusega, milleks on jahindus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.