PÕLVA KÄSIPALLIKLUBI MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1521 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 26 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puu

PÕLVA KÄSIPALLIKLUBI MTÜ hetkeolukord

Juba 1521 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 26 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Põlva Käsipalliklubi tegevuse eesmärkideks on klubi liikmete ühistest huvidest lähtudes sportimiseks ja vaba aja veetmiseks soodsate tingimuste loomine, käsipalli viljelemine ja arendamine harrastusspordist kuni võistlusspordini ning oma liikmete ühiskondliku ja kehalise aktiivsuse tõstmine.

Põlva Käsipalliklubi koondab ja ühendab käsipallist huvitatud isikuid, kaasates oma tegevusse noori, nende vanemaid ja toetajaid.

Põlva Käsipalliklubi jaoks oli hooaeg 2022/2023 väga edukas. Esindusmeeskonna Põlva

Serviti jaoks oli hooaeg viljakas – tuldi nii Eesti meistriteks kui ka Balti meistriteks.

Esindusmeeskond saavutas Balti liiga põhiturniiril oma alagrupis esikoha 16 punktiga.

Veerandfinaalis oli Serviti vastaseks Kaunase Granitas-Karys, kes alistati nii kodus kui ka võõrsil.

Põlva Mesikäpa Hallis toimuval finaalturniiril võitis Serviti poolfinaalis Vilniuse Šviesat skooriga 36:35. Finaalis kohtuti Viljandi HC-ga, kellest oldi paremad numbritega 27:24. Sellega tuli Serviti 3. korda Balti meistriks.

Meeste meistriliiga põhiturniiril sai Põlva Serviti kirja 39 punkti 40-st, millest üks oli viik.

Poolfinaalides oli vastaseks SK Tapa/N.R. Energy, keda võideti kahel korral, tagades seeläbi pääsu finaali. Finaalis oli vastaseks taas Viljandi HC, kes alistati esimeses kohtumises 26:20, teises kohtumises 25:20 ja kolmandas kohtumises 33:31. Nõnda kindlustas Serviti oma 17. meistritiitli meeste käsipallis, tulles seejuures 8. korda järjest meistriks.

EHF European Cup’i tihedas ja rahvusvahelises konkurentsis jõudis Serviti 3. ringi ehk 32 parima sekka. Eelmise eurosarja hooaja edukuse tõttu teenis Serviti vabastuse 1. ringist. 2. ringi vastaseks oli Viljandi HC, kellest saadi avakohtumisel jagu tulemusega 27:26 ja korduskohtumisel skooriga 33:28. 16 parima hulka Serviti ei mahtunud, sest järgmises ringis mindi vastamisi Norra klubi

Runar Sandefjord Elite’iga. Võõrsil jäädi alla seisuga 30:41 ja kodusaalis võideti vastased 36:35.

Eesti karikavõistlustel saavutas Serviti 3. koha.

Augustis korraldas Põlva Käsipalliklubi traditsioonilise Põlva Cup’i meestele. 14. korda toimuval turniiril osales viis meeskonda. Seoses COVID-19 viirusega jäid tulemata külalised Lätist, seega olid esindatud vaid kaks riiki (Eesti ja Leedu). Võitjaks tuli Põlva Serviti.

Samuti toimus augustis hooajaks ettevalmistav Klaipeda Cup, kus Serviti osales ning tuli hõbedale.

Põlva Serviti duubelmeeskond Põlva Coop, mis koosneb Põlva gümnasistidest, esines esiliigas vägagi edukalt. Põhiturniiril tuldi 12 võistkonna konkurentsis esikohale ning finaalturniiril saavutati tiitlivõit.

Põlva noortel käsipalluritel oli üle aastate saagirohke hooaeg ning seda just

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Serviti tuli 18. korda Eesti meistriks

hcpolva.ee
https://hcpolva.ee/uudised/serviti-tuli-18-korda-eesti-meistriks/

Põlva B-klassi käsipallurid tulid meistriteks

hcpolva.ee
https://hcpolva.ee/uudised/polva-b-klassi-kasipallurid-tulid-meistriteks/

Serviti on ühe võidu kaugusel meistritiitlist

hcpolva.ee
https://hcpolva.ee/uudised/serviti-on-uhe-voidu-kaugusel-meistritiitlist/

Serviti kaotas 2. finaalmängu ühe väravaga

hcpolva.ee
https://hcpolva.ee/uudised/serviti-kaotas-2-finaalmangu-uhe-varavaga/

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.